Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Granieten sidetable bladen

Vorm
 1. (42)
 2. (42)
 3. (42)
 4. (38)
 5. (38)
Afmetingen
 1. (42)
 2. (42)
 3. (42)
 4. (41)
 5. (26)
Kleur
Stijl
 1. (28)
 2. (33)
 3. (31)
 4. (21)
 5. (32)

1 - 34 van 42 artikelen

1 - 34 van 42 artikelen

1 - 34 van 42 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Granieten bladen: het hele jaar door genieten

De granieten tafelbladen zijn keihard, volledig vorstbestendig en bestendig tegen zuren.

Losse tafelbladen voor de wandtafel

De sidetable bladen zijn volledig op maat te bestellen. Maar om het je gemakkelijker te maken hebben we alvast een aantal afmetingen voorgeselecteerd. De meest gangbare vorm voor een sidetable is rechthoekig. Echter kunnen we ook een blad halfrond zagen zodat deze met de rechte zijde tegen de wand aan komt te staan.

Sidetable met marmer blad

Op zoek naar een hip en trendy marmeren wandtafel? Of ga je voor een modern side table met gepolijst graniet of een glazen blad? Hawk biedt een ruime keuze aan materialen voor jouw tafel. Naast een marmeren tafelblad kan je ook kiezen voor een wat onderhoudsvriendelijker blad gemaakt van graniet, keramiek of composiet. Houdt je van meer geleefd hout, kies dan voor eiken of teak. Iedere materiaalsoort heeft haar eigen specifieke kenmerken. Graag verwijzen we hiervoor naar de diverse materiaalpagina’s.

Los tafelblad voor binnen én buiten

Onze sidetable bladen zijn van uitstekende kwaliteit. Dit maakt ze bijna allemaal geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Alleen HPL en composieten tafelbladen zijn minder geschikt voor buitengebruik. Naast bladen voor je sidetable of wandtafel maken we ook bladen voor je eettafel, salontafel, bijzettafel of banken.

Houten sidetable in landelijke stijl

Naast landelijke houten sidetables hebben we een ruim assortiment RVS sidetables met een meer moderne look. Combineer dit RVS design met een gepolijst granieten blad of een mooi glazen tafelblad stijl is compleet. Zo kan je eindeloos combineren met het gebruik van materialen en een eigen side table creëren die bij jou stijl past. Onze wandtafelbladen zijn verdeeld in 5 stijlgroepen: basic tafelbladen voor een woonstijl waarin eenvoud met pure elementen wordt gecombineerd; voor de woonstijl met strakke lijnen zijn dunnere moderne tafelbladen van gepolijst graniet, composiet of Dekton geschikt; stijlvolle Belgisch hardstenen tafelbladen met een papegaaienbek en een smeedijzeren onderstel zorgen voor een klassieke sfeer en robuuste houten tafelbladen zorgen voor een landelijke sfeer.

Nieuw sidetable onderstel

Naast je voorkeur voor de kleur, materiaal, vorm en stijl van het tafelblad is het type side table onderstel wat het tafelblad draagt erg belangrijk bij de keuze. Om een samenhangend geheel te creëren is een goede combinatie van onderstel en blad noodzakelijk. Zoals hiervoor genoemd zijn RVS tafelonderstellen uitstekend te combineren met moderne spiegelende (dunnere) bladen van gepolijst graniet, glas, composiet of keramiek. Dekton en houten tafelbladen passen weer uitstekend op een stalen tafelonderstel. Hardstenen en basalt tafelbladen passen op hun beurt erg mooi op smeedijzeren en houten onderstellen.

Online sidetable kopen

Een complete sidetable of wandtafel, losse sidetable bladen of onderstellen koop je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen berekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de tafelbladen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.