Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Granieten tafelbladen

Granieten tafelbladen zijn zeer hard en hebben door de structuur- en kleur variaties een unieke uitstraling. In ons magazijn hebben wij de slabs op voorraad. De granieten tafelbladen worden door ons zelf, in eigen zagerij, speciaal voor jouw op maat gemaakt. Dit kunnen we in vrijwel ieder formaat en iedere vorm. Daarnaast garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering. Kies hieronder het granieten blad wat jij mooi vindt, selecteer de gewenste vorm en afmetingen en combineer deze met één van onze onderstellen. Hierdoor creëer je de tafel die perfect bij jouw past.
Granieten tafelbladen
Vorm
 1. (37)
 2. (37)
 3. (37)
 4. (33)
 5. (33)
Afmetingen
 1. (37)
 2. (37)
 3. (37)
 4. (36)
 5. (25)
Kleur
Stijl
 1. (23)
 2. (28)
 3. (26)
 4. (21)
 5. (27)

1 - 34 van 37 artikelen

1 - 34 van 37 artikelen

1 - 34 van 37 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Granieten bladen: het hele jaar door genieten

De granieten tafelbladen zijn keihard, volledig vorstbestendig en bestendig tegen zuren.

Op maat gemaakt granieten tafelblad

Doordat wij bladen zelf bewerken, heb je zelf de keuze in maatvoering en vorm. Onder andere rond, ovaal, rechthoekig en vierkant zijn mogelijk. Ook bijzondere vormen zoals ovaal, racetrack of bootvorm zijn mogelijk. Daarnaast heb je de keuze uit meerdere oppervlaktebewerkingen, bijvoorbeeld zoeten, polijsten, branden of leatheren. Ook de randafwerking kun je zelf bepalen. Op deze manier creëer je je eigen unieke tafelblad.

Tuintafel met een granieten blad

Graniet wordt gevormd door het ondergronds stollen van magma. Door langzame afkoeling op diepte hebben mineralen de tijd gehad om kristallen te vromen. Graniet komt overal ter wereld voor in allerlei soorten en kleuren. Ons assortiment bevat veel verschillende kleuren graniet, oa zwart, grijs, wit, rood, blauw, groen en geel.

Granieten tuintafel

Een tafelblad van graniet is zeer hard en weinig poreus. Door deze eigenschappen is het blad niet gevoelig voor weersinvloeden en vorstbestendig. Een granieten blad is naast binnen gebruik ook prima geschikt voor buitengebruik. Hawk past graniet bijvoorbeeld toe als bovenblad voor tafels, salontafels, sidetables, bartafels en banken. Maar graniet kan ook gebruikt worden als keukenblad, vensterbank of binnendeurdorpel.

Landelijk granieten tafelblad

Graniet is in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. De kleur van het granieten blad de tekening in het materiaal en de oppervlaktebewerking bepalen de stijl van het blad. Doordat er veel verschillende soort en kleuren graniet zijn, is er voor iedere woonstijl een passend blad te vinden. Op onze site hebben we de granieten tafelbladen ingedeeld in verschillende stijlgroepen. Basic & pure, Lifestyle & landelijk, Vintage & industrieel, Modern & design en stijlvol & klassiek.

Granieten tafelblad met stalen onderstel

Het granieten tafelblad vormt samen het onderstel, een eyecatcher in jouw interieur of tuin. Combineer een granieten blad bijvoorbeeld met een stalen onderstel en je hebt een tafel met een moderne uitstraling. Om het geheel compleet te maken, heeft Hawk ook diverse soorten en maten stoelen. Van luxe dinning stoelen tot aan basic tuinstoelen. In onze showroom in Veghel hebben we verschillende tafels met een granieten blad staan. We kunnen je in een persoonlijk adviesgesprek de verschillen uitleggen in materialen en afwerking, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Online bestellen granieten tafelblad

Een granieten tafelblad koop je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we alles in eigen beheer produceren. Vrijwel alle tafelbladen kunnen we uit voorraad leveren. Op het moment dat je het tafelblad hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail. Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.

Relevante definities en overige informatie

Graniet is een diepgesteente, wat wil zeggen dat het is gevormd door het ondergronds stollen van magma. Graniet ontstaat doordat mineralen gedurende vele jaren, onder invloed van hoge drukken en temperaturen, tot kristallen omgevormd zijn. Graniet is in veel kleuren verkrijgbaar. Nadat het graniet gezaagd is, ondergaat het vaak nog een bewerking, bijvoorbeeld schuren, polijsten of zoeten. Meer informatie over graniet vind je op de desbetreffende materiaalpagina.

Synoniemen en andere termen: Graniet, hardsteen