Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Tafelbladen

Een nieuw blad voor de tuintafel? Hier kies je hét blad wat aan al jouw wensen voldoet. Stenen tafelbladen van Dekton, graniet of hardsteen. Of liever een houten tafelblad van guariuba of écht teak. Bij ons kies je het materiaal dat bij je past, de juiste afmeting en vorm.
Tafelbladen
Familie
 1. (1)
 2. (8)
 3. (5)
 4. (3)
 5. (19)
 6. (8)
 7. (5)
 8. (1)
 9. (8)
 10. (3)
Toon minder Toon meer
Vorm
 1. (134)
 2. (134)
 3. (133)
 4. (113)
 5. (113)
Afmetingen
 1. (133)
 2. (134)
 3. (134)
 4. (133)
 5. (116)
Materiaal
 1. (61)
 2. (42)
 3. (11)
 4. (9)
 5. (7)
 6. (4)
 7. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (134)
 2. (61)
 3. (7)
Kleur
Stijl
 1. (106)
 2. (72)
 3. (77)
 4. (55)
 5. (114)

1 - 34 van 135 artikelen

1 - 34 van 135 artikelen

1 - 34 van 135 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Bladen op maat: natuursteen, hout en glas

Wij maken jouw tafelblad geheel op maat. Kies de gewenste afmetingen, vorm en randafwerking.

Tafelbladen op maat

In de tuin (of binnen) wil je een meubel hebben staan die precies voldoet aan jouw wensen als het gaat om afmetingen en design. Daarom kan je naast complete tafels en banken ook terecht voor losse bladen welke je op het door jezelf gekozen onderstel kunt leggen. Zodoende ontwerp je je eigen unieke tafel of bank. We produceren tafelbladen in elke gewenste maatvoering. Voor het gemak en efficiëntie hanteren we enkele standaard maten. Ditzelfde geldt voor de vorm van het tafelblad. Want naast rechthoekige tafelbladen, kun je ook voor vierkante, ronde en ovale tafelbladen bij ons terecht. Mocht de gewenste maat of uitvoering er niet bij staan, neem dan contact met ons op.

Tafel- of bankbladen in verschillende materialen

Naast de flexibiliteit in maatvoering bieden we een ruime keuze aan materialen voor een blad. Of je nu kiest voor een duurzaam (natuur)stenen tafelblad of een blad gemaakt van hout, een uniek Dekton tafelblad of een blad van glas. Niet alle materialen zijn geschikt voor zowel binnen- als buiten. Zo beperken we het assortiment houten tuintafel bladen tot teak, guariuba, eiken en bilinga. Terwijl het scala houtsoorten voor binnen veel uitgebreider is. Ook composiet tafelbladen zijn niet geschikt voor buiten. Kies dan voor een Dekton of écht natuurstenen tafelblad. Zo is een massief granieten tafelblad bestand tegen alle weersinvloeden en is ook (Belgisch) hardsteen erg duurzaam.

Bladen voor je eettafel, salontafel of bank

Zo zijn de meeste bladen van Hawk zijn geschikt voor binnen én voor buiten. Deze materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Naast bladen voor je tuintafel of eettafel binnen maken we ook bladen voor jouw salontafel, bijzettafel, sidetable of bank. Plaats onder deze tafel een stoer stalen of klassiek smeedijzeren onderstel en je creëert hoogst persoonlijk je eigen tafel of bank.

Klassiek tafelblad van Belgisch hardsteen

Ben je op zoek bent naar een tafelblad voor een tijdloos klassieke tuintafel of een houten tafelblad voor in een landelijke omgeving? Door het juiste kleur- en materiaalgebruik en de mogelijkheid tot verschillende oppervlakte- en randbewerkingen is er altijd een tafelblad dat bij jouw stijl past. Onze producten zijn verdeeld in 5 stijlgroepen: basic onderstellen voor een woonstijl waarin eenvoud met pure elementen wordt gecombineerd; voor de woonstijl met strakke lijnen zijn moderne design onderstellen geschikt; stijlvolle smeedijzeren of stenen tafelonderstellen voor een klassieke sfeer; robuuste landelijke onderstellen van natuurlijke materialen; stoere stalen onderstellen geschikt voor een industriële tafel.

Het juiste tafelblad passend bij het onderstel

Naast je voorkeur voor de kleur, materiaal, vorm en stijl van het tafelblad is het type onderstel wat het blad draagt erg belangrijk bij de keuze. Alle onderstellen zijn ontworpen voor zware belasting en gemaakt van oersterke materialen. Maar om een samenhangend geheel te creëren is een goede combinatie van onderstel en blad noodzakelijk. Zo is er verschil tussen robuuste en wat minimalistische onderstellen. Op eerstgenoemde passen dikke massieve natuurstenen bladen beter. Een modern strak Dekton of glazen blad met een dikte van slechts 12 mm staat weer mooier op basic onderstellen met een Scandinavisch design.

Online tafelblad kopen

Een tafelblad of een blad voor een bank doe je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de tafelbladen zelf produceren leveren we onderstellen tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.