Accor

De Accor Tuinmeubelset is één van de nieuwste modellen van het merk 4 Seasons Outdoor. De stoel is uitgevoerd met all weather rope. Deze touwachtige vezel is van een zeer hoge kwaliteit. Het is uitgebreid getest op UV-straling, lotions, zout, regen en wind. Door de hoge kwaliteit is het kleurvast en kan het gedurende het gehele jaar buiten blijven staan. Het frame is gemaakt van gecoat RVS, waardoor licht maar wel zeer sterk. De tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor worden ontworpen zodat met een uniek design zodat u er het hele jaar van kan genieten. Accor onderscheidt zich door de minimalistische vormgeving en rope details.
Accor
Hoofdcategorie
 1. (3)
 2. (7)
 3. (6)
Subcategorie
 1. (3)
 2. (2)
 3. (5)
 4. (3)
 5. (3)
 6. (1)
 7. (4)
Familie
 1. (9)
 2. (1)
Materiaal
 1. (9)
 2. (7)
 3. (7)
 4. (2)
 5. (2)
Kleur
Prijs
0.- 1.317.- 0.- t/m 1.317.-
Stijl
 1. (9)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (7)

9 artikelen

9 artikelen

 • Normale prijs: 459.-

  Special Price 390.-

 • Normale prijs: 459.-

  Special Price 390.-

 • Normale prijs: 739.-

  Special Price 628.-

 • Normale prijs: 1549.-

  Special Price 1317.-

 • Normale prijs: 279.-

  Special Price 237.-

9 artikelen

Accor tuinmeubelen

Geniet van de zomer en bestel de Accor lounge- en dining tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor nu makkelijk en snel

Accor loungeset

De tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor worden ontworpen zodat met een uniek design zodat u er het hele jaar van kan genieten. En de Accor tuinmeubelset is één van de nieuwste modellen van het merk 4 Seasons Outdoor. Accor onderscheidt zich door de minimalistische vormgeving en rope details.

Materiaal Accor loungeset

De meubelen zijn uitgevoerd met all weather rope. Deze touwachtige vezel is van een zeer hoge kwaliteit. Het is uitgebreid getest op UV-straling, lotions, zout, regen en wind. Door de hoge kwaliteit is het kleurvast en kan het gedurende het gehele jaar buiten blijven staan. Het frame is gemaakt van antraciet gecoat RVS, waardoor het licht maar wel zeer sterk is.

Combineer Accor lounge producten

Van het Accor model bestaan zowel dining- als loungestoelen en een 2.5-zits loungebank. Hierdoor kan zowel het terras als het dining gedeelte in dezelfde stijl worden ontworpen. De neutrale kleuren van de Accor tuinmeubels maken het makkelijk om verschillende meubels bij deze set te combineren. Zo passen de dining stoelen perfect bij een eettafel van Hawk en kan de loungeset mooi gecombineerd worden met vrijwel iedere loungetafel van 4 Seasons Outdoor.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Accor loungeset

De Accor loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Accor loungeset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Accor lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.