Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Barista

De stoelen uit de Barista collectie van 4 Seasons Taste zijn ideale dining tuinstoelen met een moderne uitstraling. Het gecoate RVS zorgt voor een stevige zit, hieromheen is weerbestendig rope geweven. Voor extra comfort zijn ook de armleuningen met rope geweven en worden de stoelen standaard met een kussentje geleverd. Dankzij de verschillende kleuren rope is er altijd een Barista stoel die bij je tafel en tuin past. Of combineer verschillende kleuren stoelen voor een unieke uitstraling. De Barista is een stapelbare stoel en kan makkelijk worden opgeruimd en aan de kant worden gezet zonder dat deze veel ruimte in neemt.
Barista
Hoofdcategorie
 1. (7)
 2. (7)
 3. (14)
 4. (2)
Subcategorie
 1. (7)
 2. (7)
 3. (12)
 4. (2)
 5. (2)
Familie
 1. (2)
 2. (14)
 3. (1)
 4. (3)
 5. (1)
Vorm
 1. (6)
 2. (1)
Afmetingen
 1. (1)
 2. (6)
Materiaal
 1. (14)
 2. (13)
 3. (13)
 4. (8)
 5. (7)
Merk
 1. (7)
 2. (14)
Armleuning
 1. (12)
 2. (4)
Stapelbaar
 1. (12)
 2. (5)
Kleur
Prijs
0.- 245.- 0.- t/m 245.-
Stijl
 1. (7)
 2. (7)
 3. (7)
 4. (7)
 5. (10)

14 artikelen

14 artikelen

14 artikelen

Barista stoelen

Kies en combineer de Barista stoelen met de tafels van Hawk of 4 Seasons

Barista tuinstoelen

De moderne Barista stoelen zijn ideaal om heerlijk buiten te dineren. De stoelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren waardoor er altijd een Barista is die perfect in jouw tuin past. De Barista is een stapelbare stoel en kan makkelijk worden opgeruimd en aan de kant worden gezet zonder dat deze veel ruimte in neemt.

Materiaal Barista tuinstoelen

De Barista stoelen hebben een basis van RVS wat vervolgens wordt gecoat in mat antraciet. Het weerbestendige rope wordt hier omheen geweven voor een heerlijke zit. Om voor optimaal comfort te zorgen wordt een weerbestendig, Olefin zitkussen meegeleverd.

Combineer Barista producten

De Barista tuinstoel kan perfect worden gecombineerd met de tuintafels verschillende tuintafels van 4 Seasons Taste. Ook passen de stoelen bij de op maat gemaakte tuintafels van Hawk. Of combineer verschillende kleuren Barista stoel om dezelfde tafel voor een speels effect.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Barista stoelen

De Barista stoelen bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Barista stoelen hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Barista producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.