Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Belmond

Met de Belmond loungemeubelen uit de Taste serie van 4 Seasons kan je urenlang van de zon genieten. Het gecoate RVS frame zorgt voor een stevige basis en om de zitting is weerbestendig wicker geweven. Hierdoor kan de stoel het hele jaar door buiten blijven staan. Om voor optimaal comfort te zorgen worden een Olefin zit- en rugkussen standaard meegeleverd met de bank en de stoel. Bij de hocker wordt tevens een dik kussen van Olefin meegeleverd voor extra comfort.
Belmond
Hoofdcategorie
 1. (4)
 2. (10)
Subcategorie
 1. (2)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (6)
 5. (2)
Materiaal
 1. (14)
 2. (8)
 3. (8)
 4. (6)
 5. (6)
Kleur
Prijs
0.- 1.589.- 0.- t/m 1.589.-

14 artikelen

14 artikelen

14 artikelen

Belmond loungeset

Geniet urenlang in je eigen tuin met de comfortabele Belmond loungemeubelen

Belmond loungeset

Met de Belmond loungemeubelen uit de Taste serie van 4 Seasons kan je urenlang van de zon genieten. Deze collectie bestaat uit een loungestoel, loungebank en een hocker. Hierdoor kan je zelf de loungeset samenstellen die perfect in jouw tuin past.

Materiaal Belmond loungeset

Het gecoate RVS frame van de Belmond zorgt voor een stevige basis. Om de zitting is weerbestendig wicker geweven. Hierdoor kan de stoel het hele jaar door buiten blijven staan. Om voor optimaal comfort te zorgen worden een Olefin zit- en rugkussen standaard meegeleverd met de bank en de stoel. Bij de hocker wordt tevens een dik kussen van Olefin meegeleverd voor extra comfort.

Combineer Belmond producten

De Belmond lounge meubelen kunnen perfect worden gecombineerd met een salontafel uit de andere collecties van 4 Seasons. Ook kunnen ze perfect worden gecombineerd met een op maat gemaakte salontafel van Hawk.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Belmond loungeset

De Belmond loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Belmond meubelen hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Belmond producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.