Brighton

De Brighton lijn van 4 Seasons Outdoor is vervaardigd uit zeer stevig Hularo Wicker. Dit Wicker is bestand tegen vele (weers)invloeden zoals UV, chloor en zoutwater. De meubelen hebben een klassieke, landelijke lijn maar met de moderne wensen en kwaliteitseisen. De meubelen zijn 100% recyclebaar maar gaan een lange tijd mee. Om voor optimaal comfort te zorgen worden dikke all-weather kussens meegeleverd. Hierdoor kan u de hele dag en avond comfortabel blijven zitten.
Brighton
Hoofdcategorie
 1. (2)
 2. (3)
 3. (3)
Subcategorie
 1. (2)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (2)
Afmetingen
 1. (2)
 2. (2)
Materiaal
 1. (6)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (1)
Kleur
Prijs
0.- 1.598.- 0.- t/m 1.598.-
Stijl
 1. (5)
 2. (6)
 3. (6)
 4. (1)
 5. (2)

6 artikelen

6 artikelen

 • Normale prijs: 659.-

  Special Price 560.-

 • Normale prijs: 859.-

  Special Price 730.-

 • Normale prijs: 1879.-

  Special Price 1597.-

 • Normale prijs: 409.-

  Special Price 348.-

 • Normale prijs: 639.-

  Special Price 543.-

6 artikelen

Brighton tuinsets

De meubelen uit de Brighton collectie van 4 Seasons hebben een klassieke, landelijke stijl. Maar met de moderne wensen en kwaliteitseisen. De meubelen gaan een lange tijd mee en zijn 100% recyclebaar. Om voor optimaal comfort te zorgen worden dikke all-weather kussens meegeleverd. Hierdoor kan u de hele dag en avond comfortabel blijven zitten.

Materiaal Brighton tuinset

De Brighton lijn van 4 Seasons Outdoor is vervaardigd uit zeer stevig Hularo Wicker. Dit Wicker is bestand tegen vele (weers)invloeden zoals UV, chloor en zoutwater. Om voor optimaal comfort te zorgen worden dikke all-weather kussens meegeleverd met de stoel.

Combineer Brighton producten

Met de Brighton collectie kan je jouw tuin in dezelfde stijl inrichten. Zo sluit het terras perfect aan op lounge gedeelte in de tuin. De dining stoelen zijn perfect te combineren met een van de landelijke tafels van Hawk.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Brighton tuinset

De Brighton tuinsets bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Babilonia meubelen hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Brighton producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.