Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Dekton Kraftizen

De Dekton Kraftizen collectie bestaat uit een aantal veelzijdige, duurzame bladen met mooie kleuren. De bladen zijn grotendeels geïnspireerd door Venetiaans stucwerk waardoor het een unieke uitstraling heeft. Dekton bladen zijn weerbestendig en kunnen dus zowel binnen als buiten worden gebruikt. Combineer het blad met een onderstel van Hawk en creëer zo jou eigen, unieke tafel.
Dekton Kraftizen
Vorm
 1. (5)
 2. (5)
 3. (5)
 4. (5)
 5. (5)
Afmetingen
 1. (5)
 2. (5)
 3. (5)
 4. (5)
 5. (5)
Merk
 1. (5)
 2. (5)
Kleur
Stijl
 1. (5)
 2. (5)

5 artikelen

5 artikelen

 • Vanaf 190.-
 • Vanaf 190.-
 • Vanaf 190.-

5 artikelen

Dekton tafelblad

Dekton is een composiet materiaal wat wordt gemaakt van geavanceerde grondstoffen die ook bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt vormt het een zeer sterk geheel met een grote buigsterkte. Hierdoor is het mogelijk dunne tafelbladen van Dekton te leveren.

Dekton Kraftizen collectie

De Dekton bladen uit de Kraftizen collectie zijn geïnspireerd op echt Venetiaans stucwerk. De bladen hebben een unieke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een voordeel van deze Dekton bladen, ten opzichte van kalksteen bladen, is dat ze zeer onderhoudsvriendleijk en duurzaam zijn.

Combineer de Dekton tafelbladen

De Dekton tafelbladen zijn perfect te combineren met een onderstel uit de collectie van Hawk. Deze onderstellen zijn uitermate geschikt om het Dekton blad goed te ondersteunen. Hierdoor creëer je een tafel die perfect bij jouw past.

Op maat gemaakt Dekton tafelblad

De Dekton bladen kopen wij direct in bij de fabrikant in Spanje. Naast rechthoekige, vierkante en ronde basisvormen zijn ook speciale vormen mogelijk. Zoals bijvoorbeeld ovaal, racetrack of bootvorm. De maximale afmetingen van de bladen zijn ca. 3200 bij 1400 mm. Er zijn verschillende diktes verkrijgbaar en de rand wordt standaard in facet afgewerkt.

Online bestellen Dekton tafelbladen

Een Dekton blad kan je eenvoudig bestellen via onze website. Hier kan je zelf de gewenste dikte en vorm kiezen. Vervolgens kan je de gewenste afmetingen voor het blad selecteren. Staan de gewenste afmetingen hier niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te spreken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom. Hier hebben we samples van alle Dekton bladen uit ons assortiment. Ook hebben we een aantal Dekton bladen in het groot op voorbeeldtafels liggen.

Levering van de Dekton tafelbladen

Op het moment dat je een blad besteld in onze webshop, krijg je een overzicht van je bestelling in je mailbox. Wij controleren de bestelling en sturen je daarna een orderbevestiging. Aangezien wij alle tafels op maat maken vragen we vooraf om een aanbetaling. Een aanbetalingslinkje sturen we tevens in de mail mee. Het leveren en plaatsen van de tafels doen wij met eigen chauffeurs.