Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Durham

Met de Durham meubelen van Jati en Kebon geef je een unieke sfeer aan je tuin. De stoelen, banken, hockers en ligbedden hebben een basis van aluminium waar weerbestendig rope omheen is geweven. De meubelen zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Namelijk antracieten frames met charcoal rope of witte frames met wit/lichtgrijs rope. Vanwege het dikke rope zijn zitkussens in deze meubelen niet benodigd. Voor het ligbed is er wel een kussen om voor nog meer comfort te zorgen. De dining stoelen uit de Durham collectie zijn stapelbaar waardoor ze makkelijk opgeborgen kunnen worden tijdens de winter.
Durham
Hoofdcategorie
 1. (3)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (8)
 6. (2)
Subcategorie
 1. (3)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (4)
 5. (3)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (3)
Toon minder Toon meer
Afmetingen
 1. (3)
 2. (1)
Materiaal
 1. (15)
 2. (12)
 3. (2)
Kleur
Prijs
0.- 949.- 0.- t/m 949.-

17 artikelen

17 artikelen

17 artikelen

Durham tuinmeubelen

Richt jouw tuin elegant in met de Durham tuinmeubelen van Jati & Kebon

Durham tuinmeubelen

Met de Durham meubelen van Jati en Kebon geef je een unieke sfeer aan je tuin. De Durham collectie bestaat uit zowel dining- als loungemeubelen en zelfs ligbedden. Deze meubelen zijn verkrijgbaar in een antraciet kleur of een witte kleur. Het rope van de stoelen en bank is zo comfortabel dat kussentjes niet benodigd zijn. Voor de ligbedden zijn wel kussentjes beschikbaar om nog meer comfort be bieden. De Durham meubelen kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Mocht u de dining stoelen toch willen opbergen dan kan dit makkelijk. Deze zijn namelijk stapelbaar.

Materiaal Durham tuinmeubelen

De stoelen, banken, hockers en ligbedden hebben een basis van aluminium waar weerbestendig rope omheen is geweven. De meubelen zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Namelijk antracieten frames met charcoal rope of witte frames met wit/lichtgrijs rope. Vanwege het dikke rope zijn zitkussens in deze meubelen niet benodigd.

Combineer Durham tuinmeubelen

De dining stoelen uit de Durham collectie kunnen perfect worden gematched met een dining tafel van Hawk. De salon- en bijzettafels uit andere collecties van Jati & Kebon kunnen heel goed met de Durham worden gecombineerd. Ook een salon- of bijzettafel van Hawk kan goed worden gecombineerd met de Durham loungemeubelen.

Tuinmeubelen van Jati & Kebon

Het Belgisch tuinmeubel merk Jati & Kebon staat voor kwaliteit, zonder compromissen. Maar voor een betaalbare prijs. De gehele productie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met eigen productiefaciliteiten in China en Indonesië.

Online bestellen Durham tuinmeubelen

De Durham tuinmeubelen bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Durham tuinmeubelen hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Durham tuinmeubelen

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.