Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Elba

De Elba collectie van 4 Seasons is een set met zowel dining als lounge meubelen. Hierdoor kan je makkelijk eenheid creëren in de tuin met unieke meubelen. De slogan bij de Elba, “less is more” omschrijft deze minimalistische meubelen perfect. Alle meubelen worden gemaakt van hoogwaardige en degelijke materialen. Zo is het frame gemaakt van RVS wat antraciet wordt gecoat. Het rope wordt hier strak omheen geweven om de stoel zijn unieke karakter te geven. Om voor extra comfort te zorgen worden zitkussens, en bij de loungemeubelen ook rug kussens, standaard meegeleverd.
Elba
Hoofdcategorie
 1. (2)
 2. (2)
 3. (5)
 4. (3)
 5. (1)
Subcategorie
 1. (2)
 2. (2)
 3. (5)
 4. (2)
 5. (1)
 6. (1)
Familie
 1. (1)
 2. (8)
 3. (1)
Vorm
 1. (1)
 2. (1)
Afmetingen
 1. (2)
 2. (1)
Materiaal
 1. (7)
 2. (6)
 3. (3)
 4. (2)
Merk
 1. (2)
 2. (8)
Armleuning
 1. (5)
 2. (1)
Stapelbaar
 1. (3)
 2. (6)
Kleur
Prijs
0.- 629.- 0.- t/m 629.-
Stijl
 1. (8)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (7)
 5. (7)

8 artikelen

8 artikelen

8 artikelen

Elba tuinmeubelen

Richt zowel je dining- en lounge gedeelte in met de Elba meubelen van 4 Seasons

Elba tuinset

De Elba collectie van 4 Seasons is set met zowel dining als lounge meubelen. Hierdoor kan je makkelijk eenheid creëren in de tuin met unieke meubelen. De slogan bij de Elba, “less is more” omschrijft deze minimalistische meubelen perfect.

Materiaal Elba tuinset

Alle meubelen worden gemaakt van hoogwaardige en degelijke materialen. Zo is het frame gemaakt van RVS wat antraciet wordt gecoat. Het rope wordt hier strak omheen geweven om de stoel zijn unieke karakter te geven. Om voor extra comfort te zorgen worden zitkussens, en bij de loungemeubelen ook rug kussens, standaard meegeleverd.

Combineer Elba producten

De Elba dining stoelen zijn perfect te combineren met de tuintafels van Hawk. Ook zijn de Elba dining stoelen perfect te combineren met tuintafels uit andere collecties van 4 Seasons. Voor de lounge meubelen uit de Elba collectie kunnen we salon- en bijzettafels leveren. Ook hierin heeft u de keuze tussen een op maat gemaakt salon- en bijzettafel van Hawk. Of een van de salon- en bijzettafels uit andere collecties van 4 Seasons.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Elba tuinset

De Elba tuinset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Elba tuinset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Elba producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.