Fabrice

De Fabrice dining- en loungemeubelen van 4 Seasons zijn echte eye-catchers in de tuin. De frames worden gemaakt uit gecoat RVS waardoor de meubelen een stevige basis hebben en onderhoudsvriendelijk zijn. De zitgedeelten van de meubelen zijn afgewerkt met weerbestendig rope. Dankzij de polyester kern dringen vuil en vocht niet door waardoor het lang mooi blijft. Om voor optimaal comfort te zorgen worden dikke all-weather zit- en rugkussens meegeleverd bij zowel de dining- als lounge meubelen.
Fabrice
Hoofdcategorie
 1. (2)
 2. (5)
 3. (10)
 4. (6)
Subcategorie
 1. (2)
 2. (2)
 3. (3)
 4. (5)
 5. (5)
 6. (3)
 7. (3)
 8. (1)
 9. (4)
Toon minder Toon meer
Familie
 1. (1)
 2. (12)
 3. (1)
 4. (3)
Afmetingen
 1. (3)
 2. (1)
 3. (1)
Materiaal
 1. (12)
 2. (12)
 3. (12)
 4. (6)
 5. (5)
Merk
 1. (12)
 2. (2)
Kleur
Prijs
0.- 1.598.- 0.- t/m 1.598.-

12 artikelen

12 artikelen

 • Normale prijs: 449.-

  Special Price 382.-

 • Normale prijs: 449.-

  Special Price 382.-

 • Normale prijs: 919.-

  Special Price 781.-

 • Normale prijs: 1879.-

  Special Price 1597.-

 • Normale prijs: 369.-

  Special Price 314.-

12 artikelen

Fabrice dining- en loungemeubelen

Combineer moderne en een eigentijdse uitstraling met optimaal comfort met de Fabrice tuinmeubelen

Fabrice tuinmeubelen

De Fabrice tuinmeubelen van 4 Seasons zijn echte eye-catchers in de tuin. De moderne uitstraling van de meubelen is gecombineerd met een heerlijk zitcomfort. Dit komt mede dankzij het stevige frame, het comfortabele rope en de hoge rugleuning die veel ondersteuning biedt. Hierdoor kan je urenlang genieten van het zonnetje.

Materiaal Fabrice tuinmeubelen

De frames van de Fabrice worden gemaakt uit gecoat RVS waardoor de meubelen een stevige basis hebben en onderhoudsvriendelijk zijn. De zitgedeelten van de meubelen zijn afgewerkt met weerbestendig rope. Dankzij de polyester kern dringen vuil en vocht niet door waardoor het lang mooi blijft. Om voor optimaal comfort te zorgen worden dikke all-weather zit- en rugkussens meegeleverd bij zowel de dining- als lounge meubelen.

Combineer de Fabrice producten

De Fabrice dining stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor is de stoel goed te combineren met vrijwel iedere tafel uit het assortiment van 4 Seasons. Ook zijn de stoelen perfect te combineren met een tafel van Hawk. Met de Fabrice lounge meubelen creëer je eenheid in de tuin. Maak je Fabrice loungeset af met een salon- of bijzettafel van 4 Seasons of Hawk om optimaal te genieten in je eigen tuin.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Fabrice meubelen

De Fabrice tuinmeubelen bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Fabrice tuinmeubelen hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Fabrice tuinmeubelen

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.