Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Falck

De Falck tuinmeubelen worden gemaakt van RVS of gecoat aluminium. Hierin is een zitvlak en rugleuning uit textilene verwerkt. Dit textilene is vervaardigd uit 100% gecoate polyester draad. De stof is zeer licht en bovendien zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Bij regen vloeit het water snel weg door de kleine gaatjes, waardoor het textilene snel weer droog wordt. Aangezien het textilene al zorgt voor een heerlijke, comfortabele zit zijn kussentjes niet benodigd in deze stoelen. De Falck stoel is in meerdere varianten verkrijgbaar met een stapelbare dining stoel, verstelbare dining stoel, hockers en een ligbed.
Falck
Hoofdcategorie
 1. (8)
 2. (8)
 3. (8)
 4. (22)
 5. (3)
Subcategorie
 1. (8)
 2. (1)
 3. (8)
 4. (17)
 5. (2)
 6. (3)
Familie
 1. (1)
 2. (25)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (1)
 6. (2)
 7. (2)
Materiaal
 1. (25)
 2. (22)
 3. (6)
 4. (3)
 5. (2)
 6. (2)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (25)
 2. (1)
Stapelbaar
 1. (15)
 2. (4)
Verstelbaar
 1. (3)
 2. (17)
Kleur
Prijs
0.- 849.- 0.- t/m 849.-
Stijl
 1. (20)
 2. (2)
 3. (4)
 4. (7)
 5. (16)

25 artikelen

25 artikelen

25 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Stijlvolle RVS tuinstoelen

Combineer de Falck RVS stoelen met één van onze tafelonderstellen uit RVS

Stijlvolle RVS en aluminium tuinmeubelen

De Falck collectie bestaat uit stijlvolle meubelen van zowel RVS als gecoat aluminium. Hierin is een zitvlak en rugleuning uit textilene verwerkt. Dit textilene is vervaardigd uit 100% gecoate polyester draad. De stof is zeer licht en bovendien zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Bij regen vloeit het water snel weg door de kleine gaatjes, waardoor het textilene snel weer droog wordt. Aangezien het textilene al zorgt voor een heerlijke, comfortabele zit zijn kussentjes niet benodigd in deze stoelen. De Falck stoel is in meerdere varianten verkrijgbaar met een stapelbare dining stoel, verstelbare dining stoel, hockers en een ligbed.

Online bestellen Falck tuinmeubelen

Het bestellen van de Falck tuinmeubelen is heel eenvoudig en kan worden gedaan via onze website. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom waar wij je graag van advies en informatie voorzien. Op het moment dat je de meubelen hebt besteld ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail. Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering van de meubelen doen we in eigen beheer, direct en snel.

Mix en match

De Falck stoelen welke vervaardigd zijn uit RVS zijn perfect te combineren met één van onze RVS tafelonderstellen. Om de set compleet te maken kan vrijwel ieder tafelblad uit het assortiment van Hawk op het RVS tafelonderstel worden geplaatst. Of kies voor de aluminium Falck stoelen met de antracieten coating. Deze kunnen perfect worden gecombineerd met een stalen onderstel welke ook in het antraciet gecoat kunnen worden. Ook deze onderstellen kunnen worden gecombineerd met vrijwel ieder tafelblad uit het assortiment van Hawk. Om jouw tuin compleet te maken zijn er ook RVS ligbedden uit dezelfde serie verkrijgbaar. Hierdoor creëer je de tuinset die perfect bij jou past.

Unieke uitstraling

De Falck tuinmeubelen hebben een unieke uitstraling dankzij de RVS en aluminium frames en het weerbestendige textilene. De meubelen zijn weerbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Wil je ze toch opbergen in winter? Dat kan, de Falck is namelijk leverbaar als stapelbare stoel in zowel RVS als aluminium en met verschillende kleuren textilene. De verstelbare stoel is makkelijk in te klappen zodat deze niet veel ruimte in de berging inneemt.