Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Favola

De Favola is een sierlijke stoel met een klassiek, landelijke uitstraling. De stoel is gemaakt van gegoten aluminium en heeft een bronskleurige coating. Hierdoor is de Favola lichter dan een echte smeedijzeren stoel maar heeft hij wel dezelfde uitstraling. Dankzij de bronze coating is de stoel onderhoudsvriendelijk en kan deze het hele jaar door buiten staan. Onder de poten zitten plastic stoelslijtdopjes om schade aan de stoel en het terras te voorkomen. Om voor een optimaal comfort te zorgen kunnen er kussens bij de stoel geleverd worden. Deze kussens zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.
Favola
Hoofdcategorie
 1. (4)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (5)
 5. (4)
Subcategorie
 1. (4)
 2. (4)
 3. (5)
 4. (4)
Familie
 1. (1)
 2. (9)
 3. (1)
 4. (2)
Vorm
 1. (1)
 2. (1)
Materiaal
 1. (5)
 2. (5)
 3. (4)
 4. (4)
 5. (1)
Merk
 1. (4)
 2. (9)
Kleur
Prijs
0.- 259.- 0.- t/m 259.-
Stijl
 1. (1)
 2. (5)
 3. (5)
 4. (2)
 5. (3)

9 artikelen

9 artikelen

9 artikelen

Stoelen met een klassieke uitstraling

Combineer de stoelen met smeedijzeren look met één van de tuintafels van Hawk voor een set in klassieke stijl.

Stijlvolle meubelen met smeedijzeren look

De Favola is een sierlijke stoel met een klassiek, landelijke uitstraling. De stoel is gemaakt van gegoten aluminium en heeft een bronskleurige coating. Hierdoor is de Favola lichter dan een echte smeedijzeren stoel maar heeft hij wel dezelfde uitstraling. Dankzij de bronze coating en sierlijke krullen heeft de stoel een klassieke, landelijke stijl en past deze perfect bij een echte smeedijzeren tafel. Ook is de stoel, mede dankzij de coating, onderhoudsvriendelijk en kan deze het hele jaar buiten blijven staan.

Online bestellen Favola tuinmeubelen

Het bestellen van de Favola tuinmeubelen is heel eenvoudig en kan worden gedaan via onze website. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom waar wij je graag van advies en informatie voorzien. Op het moment dat je de meubelen hebt besteld ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail. Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering van de meubelen doen we in eigen beheer, direct en snel.

Mix en match

De Favola stoelen zijn perfect te combineren met één van de tuintafels van Hawk. Kies bijvoorbeeld voor een tafel met een smeedijzeren onderstel en een natuurstenen blad. Deze tafels worden in eigen beheer speciaal voor jouw op maat gemaakt. Om jouw tuin compleet in dezelfde stijl in te richten is de Favola perfect te combineren met het ligbed, hocker en bankje uit de Pavia collectie. Om voor optimaal comfort te zorgen kunnen voor de dining stoelen, bankjes en ligbedden kussens in verschillende kleuren worden meegeleverd.

Unieke uitstraling

De Favola tuinmeubelen hebben een unieke uitstraling. Dit mede dankzij de aluminium frames met de smeedijzeren look, sierlijke krullen en bronze coating. De meubelen zijn weerbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Wil je de dining stoelen toch opbergen in de winter? Dat kan, de Favola is namelijk een stapelbare stoel die, wanneer opgestapeld, niet veel ruimte in beslag neemt.