Fortuna rope

Relaxen in stijl, dat kan met de Fortuna Rope collectie van Jati en Kebon. In deze collectie zijn zowel dining meubelen als lounge meubelen opgenomen zodat je jou hele tuin in dezelfde stijl kan inrichten. Bij de loungemeubelen is het rope op een strakke manier naar beneden gespannen. Bij de dining stoelen is er keuze tussen het rope wat strak naar beneden is getrokken of stijlvol horizontaal geweven rope. Naast de dining- en lounge meubelen zijn er ook barstoelen verkrijgbaar uit dezelfde serie.
Fortuna rope
Hoofdcategorie
 1. (2)
 2. (11)
 3. (5)
Subcategorie
 1. (2)
 2. (5)
 3. (4)
 4. (2)
 5. (2)
 6. (5)
Materiaal
 1. (14)
 2. (14)
 3. (2)
Kleur
Prijs
0.- 3.589.- 0.- t/m 3.589.-

14 artikelen

14 artikelen

14 artikelen

Fortuna Rope tuinmeubelen

Richt jouw hele tuin stijlvol in met de tuinmeubelen uit de Fortuna Rope collectie van Jati & Kebon

Fortuna Rope tuinmeubelen

Relaxen in stijl, dat kan met de Fortuna Rope collectie van Jati en Kebon. In deze collectie zijn zowel dining meubelen als lounge meubelen opgenomen zodat je jou hele tuin in dezelfde stijl kan inrichten. Ook barstoelen in dezelfde stijl zitten in het Fortuna Rope assortiment.

Materiaal Fortuna Rope tuinmeubelen

De stevige aluminium frames van de Fortuna Rope worden gepoedercoat in het mat antraciet of het mat wit. Bij de zitting is het weerbestendige rope er strak en stijlvol omheen geweven. De rug- en zitkussens zijn gemaakt van weerbestendig Sunbrella stof. De Sunbrella kussens worden gevuld met een fast dry foam vulling. Door het gebruik van deze materialen kunnen de kussens probleemloos het hele tuinmeubelseizoen buiten blijven liggen en zijn ze snel weer droog.

Combineer Fortuna Rope tuinmeubelen

De dining stoelen uit de Fortuna Rope collectie kunnen perfect worden gematched met een dining tafel van Hawk. De salon- en bijzettafels uit andere collecties van Jati & Kebon kunnen heel goed met de Fortuna Rope loungemeubelen worden gecombineerd. Ook een salon- of bijzettafel van Hawk kan goed worden gecombineerd met de Fortuna Rope loungemeubelen.

Tuinmeubelen van Jati & Kebon

Het Belgisch tuinmeubel merk Jati & Kebon staat voor kwaliteit, zonder compromissen. Maar voor een betaalbare prijs. De gehele productie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met eigen productiefaciliteiten in China en Indonesië.

Online bestellen Fortuna Rope tuinmeubelen

De Fortuna Rope tuinmeubelen bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Fortuna Rope tuinmeubelen hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Fortuna Rope tuinmeubelen

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.