Fortuna socks

De Fortuna Socks collectie van Jati en Kebon heeft een majestueuze uitstraling dankzij het dik geweven stof. Naast een unieke uitstraling zorgt dit dik geweven stof ook voor een heerlijk comfort. Deze collectie bestaat uit zowel dining- als loungemeubelen en zelfs een daybed. Alle meubelen worden voorzien van dikke Sunbrella kussens om deze nog comfortabeler te maken. Om jou tuinset compleet te maken kunnen salontafels uit dezelfde serie geleverd worden. Alle meubelen zijn verkrijgbaar met een charcoal / antraciet kleur of een lichtgrijze / witte kleur.
Fortuna socks
Hoofdcategorie
  1. (1)
  2. (7)
  3. (2)
Subcategorie
  1. (1)
  2. (1)
Materiaal
  1. (15)
  2. (13)
  3. (1)
Kleur
Prijs
0.- 3.809.- 0.- t/m 3.809.-

15 artikelen

15 artikelen

15 artikelen

Fortuna Socks tuinmeubelen

Richt jouw hele tuin stijlvol in met de tuinmeubelen uit de Fortuna Socks collectie van Jati & Kebon

Fortuna Socks tuinmeubelen

De Fortuna Socks collectie van Jati en Kebon heeft een majestueuze uitstraling dankzij het dik geweven stof. Naast een unieke uitstraling zorgt dit dik geweven stof ook voor een heerlijk comfort. Deze collectie bestaat uit zowel dining- als loungemeubelen en zelfs een daybed. Alle meubelen worden voorzien van dikke Sunbrella kussens om deze nog comfortabeler te maken.

Materiaal Fortuna Socks tuinmeubelen

De stevige aluminium frames van de Fortuna Socks worden gepoedercoat in het mat antraciet of het mat wit. Bij de zitting is het weerbestendige rope er stijlvol omheen geweven. De rug- en zitkussens zijn gemaakt van weerbestendig Sunbrella stof. De Sunbrella kussens worden gevuld met een fast dry foam vulling. Door het gebruik van deze materialen kunnen de kussens probleemloos het hele tuinmeubelseizoen buiten blijven liggen en zijn ze snel weer droog.

Combineer Fortuna Socks tuinmeubelen

De dining stoelen uit de Fortuna Socks collectie kunnen perfect worden gematched met een dining tafel van Hawk. De salon- en bijzettafels uit andere collecties van Jati & Kebon kunnen heel goed met de Fortuna Socks loungemeubelen worden gecombineerd. Ook een salon- of bijzettafel van Hawk kan goed worden gecombineerd met de Fortuna Socks loungemeubelen.

Tuinmeubelen van Jati & Kebon

Het Belgisch tuinmeubel merk Jati & Kebon staat voor kwaliteit, zonder compromissen. Maar voor een betaalbare prijs. De gehele productie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met eigen productiefaciliteiten in China en Indonesië.

Online bestellen Fortuna Socks tuinmeubelen

De Fortuna Socks tuinmeubelen bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Fortuna Socks tuinmeubelen hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Fortuna Socks tuinmeubelen

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.