Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Lodi

De Lodi is de lichtste telg uit de Bronze familie van Hawk. Deze stoel wordt uit aluminium gegoten, licht van gewicht en zeer onderhoudsvriendelijk. Dit dankzij de prachtige bronze coating, de stoel kan dus het hele jaar door buiten blijven staan. De vormgeving van de stoel is iets rustiger, wel past de Lodi nog perfect bij een tuinset in de klassieke, landelijke sfeer. Om voor een optimaal comfort te zorgen kunnen er kussens, in verschillende kleuren, worden meegeleverd met de stoelen.
Lodi
Hoofdcategorie
 1. (8)
 2. (2)
 3. (6)
 4. (3)
 5. (9)
 6. (4)
Subcategorie
 1. (6)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (3)
 5. (9)
 6. (4)
Familie
 1. (13)
 2. (1)
 3. (2)
Materiaal
 1. (9)
 2. (9)
 3. (4)
 4. (4)
 5. (3)
 6. (1)
 7. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (8)
 2. (13)
Kleur
Prijs
0.- 149.- 0.- t/m 149.-
Stijl
 1. (5)
 2. (9)
 3. (9)
 4. (9)
 5. (6)

13 artikelen

13 artikelen

13 artikelen

Stoelen met een klassieke uitstraling

Combineer de stoelen met smeedijzeren look met één van de tuintafels van Hawk voor een set in klassieke stijl.

Stijlvolle meubelen met smeedijzeren look

De Lodi is de lichtste telg uit de Bronze familie van Hawk. Deze stoel wordt gemaakt uit aluminium en met een bronze coating afgewerkt. Dankzij de bronze coating en en het unieke ontwerp heeft de stoel een klassieke, landelijke stijl. En past deze perfect bij een echte smeedijzeren tafel. Ook is de stoel, mede dankzij de coating, onderhoudsvriendelijk en kan deze het hele jaar buiten blijven staan.

Online bestellen Lodi tuinmeubelen

Het bestellen van de Lodi tuinmeubelen is heel eenvoudig en kan worden gedaan via onze website. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom waar wij je graag van advies en informatie voorzien. Op het moment dat je de meubelen hebt besteld ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail. Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering van de meubelen doen we in eigen beheer, direct en snel.

Mix en match

De Lodi stoelen zijn perfect te combineren met één van de tuintafels van Hawk. Kies bijvoorbeeld voor een tafel met een smeedijzeren onderstel en een natuurstenen blad. Deze tafels worden in eigen beheer speciaal voor jouw op maat gemaakt. Om jouw tuin compleet in dezelfde stijl in te richten is de Lodi perfect te combineren met het ligbed, hocker en bankje uit de Pavia collectie. Om voor optimaal comfort te zorgen kunnen voor de dining stoelen, bankjes en ligbedden kussens in verschillende kleuren worden meegeleverd.

Unieke uitstraling

De Lodi tuinmeubelen hebben een unieke uitstraling. Dit mede dankzij de aluminium frames met de smeedijzeren look, sierlijke krullen en bronze coating. De meubelen zijn weerbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Wil je de dining stoelen toch opbergen in de winter? Dat kan, de Lodi is namelijk een stapelbare stoel die, wanneer opgestapeld, niet veel ruimte in beslag neemt.