Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Louvre

De tafels uit de Louvre collectie van 4 Seasons hebben een robuuste uitstraling. Deze is dan ook perfect te combineren met één van de vele stoelen uit de andere collecties van 4 Seasons. De dikke, gecertificeerde teak houten tafelbladen geven een warme uitstraling. Welke gecombineerd wordt met een spinpoot van aluminium of eveneens teakhout. Hierdoor kunnen de stoelen makkelijk rondom de tafel worden geplaatst. De tafels zijn geschikt om het hele jaar door buiten te staan.
Louvre
Hoofdcategorie
 1. (16)
 2. (18)
 3. (16)
 4. (1)
Subcategorie
 1. (16)
 2. (18)
 3. (16)
Familie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (19)
 9. (1)
 10. (2)
 11. (1)
 12. (1)
 13. (1)
 14. (1)
 15. (1)
Toon minder Toon meer
Materiaal
 1. (19)
 2. (17)
 3. (16)
 4. (7)
 5. (6)
 6. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (16)
 2. (19)
Kleur
Prijs
0.- 949.- 0.- t/m 949.-
Stijl
 1. (18)
 2. (18)
 3. (18)
 4. (18)
 5. (18)

19 artikelen

19 artikelen

19 artikelen

Louvre tuintafels

Heerlijk buiten eten aan de Louvre tuintafel van 4 Seasons, combineer de tafel met een van de stoelen uit andere collecties van 4 Seasons

Louvre tuintafels

Met de Louvre uit de Taste collectie van 4 Seasons haal je een stoere, robuuste tuintafel in huis. Met deze tafels geniet je de hele zomer van het buitenleven. Het teakhout in combinatie met de antracieten poten zorgt voor een prachtig contrast. Ook is de Louvre verkrijgbaar met een teak houten poot.

Materiaal Louvre tuintafels

De Louvre tuintafels worden gemaakt met echte, gecertificeerde teak houten bladen. Deze bladen worden gecombineerd met een stevige poot gemaakt van aluminium, welke vervolgens wordt gecoat in het mat antraciet. Ook is er een teak houten poot verkrijgbaar voor de Louvre tuintafel. De tafel kan dus het hele jaar door buiten blijven staan. Wel is het advies om het teak hout te behandelen met een teak protector of teak shield. Dit onderhoudsmiddel wordt gebruikt om het teak houten blad water- en vuilafstotend te maken.

Combineer Louvre tuintafels

De Louvre is perfect te combineren met de stoelen uit andere collecties van 4 Seasons. Je kan dus volledig naar eigen wens jouw dining set samenstellen. Voor gemak is er ook een draaiende plaat op de Louvre te plaatsen, de Lazy Susan. Hierdoor kan je gezellig met vrienden en familie om de tafel zitten, en kunnen lekkere hapjes makkelijk worden gepakt.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Louvre tuintafels

De Louvre tuintafel bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Louvre tuintafel hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Louvre tuintafel

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.