Showroom geopend!

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Ramblas

Richt je tuin stijlvol in met de Ramblas tuinmeubel set van 4 Seasons Outdoor. De set bestaat uit een lounge stoel, hocker, loungebank en dining stoelen allen in dezelfde stijl. Dankzij de neutrale kleuren en unieke vormgeving passen de meubelen goed bij (salon)tafels van 4 Seasons Outdoor en Hawk. Ervaar het fantastische zitcomfort van de Ramblas nu zelf, met zijn organische vormen sluit de stoel perfect aan op je lijf. Met de Ramblas kun je jarenlang, het hele jaar door, genieten in je eigen tuin.
Ramblas
Hoofdcategorie
 1. (2)
 2. (7)
 3. (7)
Subcategorie
 1. (2)
 2. (1)
 3. (6)
 4. (3)
 5. (4)
 6. (1)
 7. (5)
Familie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (9)
Materiaal
 1. (9)
 2. (9)
 3. (2)
 4. (1)
Kleur
Prijs
0.- 1.445.- 0.- t/m 1.445.-
Stijl
 1. (9)
 2. (9)
 3. (9)
 4. (9)
 5. (9)

9 artikelen

9 artikelen

 • Normale prijs: 389.-

  Special Price 331.-

 • Normale prijs: 809.-

  Special Price 688.-

 • Normale prijs: 1699.-

  Special Price 1444.-

 • Normale prijs: 409.-

  Special Price 348.-

9 artikelen

Ramblas lounge- en dining tuinmeubelen

Richt je tuin stijlvol in met de Ramblas lounge- en dining tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Ramblas loungeset

Bij de Ramblas tuinmeubelcollectie heeft 4 Seasons Outdoor een bijzondere combinatie gemaakt van materialen, kleuren en vormgeving. Ervaar het fantastische zitcomfort van de Ramblas nu zelf, met zijn organische vormen sluit de stoel perfect aan op je lijf. Met de Ramblas kun je jarenlang, het hele jaar door, genieten in je eigen tuin.

Materiaal Ramblas loungeset

De prachtig vormgegeven meubelen hebben een eigentijds design gecombineerd met een hoge kwaliteit materialen. De subtiele kuip is door de specialisten van 4 Seasons Outdoor gevlochten met het slanke Rope. Het RVS frame heeft een antraciet coating, deze combinatie zorgt ervoor dat de tuinmeubelen weerbestendig zijn. De kussens zijn omhuld met Olefin hoezen die bestand zijn tegen de weersinvloeden. Hierdoor kan je het hele jaar door genieten van de Ramblas.

Combineer Ramblas lounge producten

Richt je tuin stijlvol in met de Ramblas tuinmeubel set van 4 Seasons Outdoor. De set bestaat uit een lounge stoel, hocker, loungebank en dining stoelen allen in dezelfde stijl. Dankzij de neutrale kleuren en unieke vormgeving passen de meubelen goed bij (salon)tafels van 4 Seasons Outdoor en Hawk.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Ramblas loungeset

De Ramblas loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Ramblas loungeset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Ramblas lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.