Reno

De Reno loungemeubelen van Jati en Kebon maken samen een elegante en luxueus ogende loungeset die perfect in jouw tuin past. De stoelen, banken en tafels zijn gemaakt van gecoat aluminium waardoor ze een stevige zit hebben. Dankzij de dikke kussens gemaakt van het weerbestendige Sunbrella stof creëer je een zitplek waar je de hele avond in kan relaxen. De aluminium frames van de meubelen zijn verkrijgbaar in het antraciet of in het wit, hierdoor is er altijd een kleur die perfect in jouw tuin past.
Reno
Subcategorie
  1. (3)
  2. (3)
  3. (1)
  4. (3)
  5. (5)
Materiaal
  1. (9)
  2. (3)
  3. (3)
Kleur
Prijs
0.- 1.559.- 0.- t/m 1.559.-

11 artikelen

11 artikelen

11 artikelen

Reno lounge meubelen

Creëer een heerlijke en comfortabele zithoek waar je uren kan genieten van de zomerzon met de Reno lounge meubelen van Jati & Kebon

Reno loungeset

De Reno loungemeubelen van Jati en Kebon maken samen een elegante en luxueus ogende loungeset die perfect in jouw tuin past. De Reno bestaat uit loungestoelen en -banken welke in het wit of antraciet worden gecoat. Ook zijn er verschillende kleuren kussens voor de loungeset beschikbaar.

Materiaal Reno loungeset

De stoelen, banken en tafels zijn gemaakt van gecoat aluminium waardoor ze een stevige zit hebben. De Sunbrella kussens worden gevuld met een fast dry foam vulling. Door het gebruik van deze materialen kunnen de kussens probleemloos het hele tuinmeubelseizoen buiten blijven liggen en zijn ze snel weer droog.

Combineer Reno lounge producten

De Reno bestaat uit verschillende sofa's en banken. Deze zijn te combineren met verschillende soorten en kleuren kussens. Om de loungeset compleet te maken kan worden gekozen voor een salontafel uit de Reno collectie of andere collecties van Jati en Kebon. Ook een salontafel van Hawk past perfect bij deze loungeset.

Tuinmeubelen van Jati & Kebon

Het Belgisch tuinmeubel merk Jati & Kebon staat voor kwaliteit, zonder compromissen. Maar voor een betaalbare prijs. De gehele productie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met eigen productiefaciliteiten in China en Indonesië.

Online bestellen Reno loungeset

De Reno loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Reno loungeset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Reno lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.