Scandic

Opvallen door een minimalistisch design, dat is waar de Scandic tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor uitblinken. De Scandic heeft een design waarbij de “less is more” uitstraling prima bij past. De meubelen zijn gemaakt met een RVS-frame van dunne buizen. Hierdoor zijn de meubelen sterk, stabiel en zijn ze bestand tegen de weersinvloeden. Het plat geweven Rope zorgt voor een chique, luchtige uitstraling. In combinatie met het all-weather kussen zorgt het voor ultiem comfort tijdens de mooie zomerdagen.
Scandic
Hoofdcategorie
 1. (3)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (4)
Subcategorie
 1. (2)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (2)
 6. (4)
Familie
 1. (1)
 2. (2)
 3. (4)
Materiaal
 1. (4)
 2. (4)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (1)
Merk
 1. (2)
 2. (2)
 3. (4)
Kleur
Prijs
0.- 246.- 0.- t/m 246.-
Stijl
 1. (4)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (4)
 5. (4)

4 artikelen

4 artikelen

 • Normale prijs: 289.-

  Special Price 246.-

4 artikelen

Scandic loungeset

Opvallen door een minimalistisch design, dat is waar de Scandic tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor uitblinken. De Scandic heeft een design waarbij de “less is more” uitstraling prima bij past. Opvallend in het elegante design van de Scandic meubelen zijn de prachtige, golvende lijnen van het frame dat de armleuning met de rugleuning verbindt.

Materiaal Scandic loungeset

De meubelen zijn gemaakt met een RVS-frame van dunne buizen. Hierdoor zijn de meubelen sterk, stabiel en zijn ze bestand tegen de weersinvloeden. Het plat geweven Rope zorgt voor een chique, luchtige uitstraling. In combinatie met het all-weather kussen zorgt het voor ultiem comfort tijdens de mooie zomerdagen.

Combineer Scandic lounge producten

De Scandic collectie bestaat uit een loungestoel, hocker, loungebank en dining stoel. Dankzij de neutrale kleuren van de meubelen zijn deze prima te combineren met verschillende loungetafels van 4 Seasons Outdoor of eettafels van Hawk.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Scandic loungeset

De Scandic loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Scandic loungeset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Scandic lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.