Skate alu

De Skate Alu collectie van Jati en Kebon zijn ontworpen om een ultiem zitcomfort te bieden. Het stevige aluminium frame zorgt voor een goede zit en is verkrijgbaar met een antraciet matte of wit matte coating. Hieromheen is, bij de antracieten frames, antraciet rope geweven. Bij de witte frames is er lichtgrijs rope omheen geweven. Dankzij het strak geweven rope om het hele frame vergeet je bijna dat de basis bestaat uit aluminium.
Skate alu
Hoofdcategorie
 1. (6)
 2. (3)
 3. (8)
Subcategorie
 1. (6)
 2. (2)
 3. (5)
 4. (4)
 5. (1)
 6. (2)
 7. (1)
 8. (3)
Toon minder Toon meer
Materiaal
 1. (13)
 2. (10)
Kleur
Prijs
0.- 1.199.- 0.- t/m 1.199.-

13 artikelen

13 artikelen

13 artikelen

Skate Alu tuinmeubelen

Geniet van de zomer met de Skate Alu collectie van Jati & Kebon, met deze lounge- en dining meubelen richt je jouw tuin in dezelfde stijl in

Skate Alu tuinmeubelen

De Skate Alu collectie van Jati en Kebon zijn ontworpen om een ultiem zitcomfort te bieden. Dankzij het strak geweven rope om het hele frame vergeet je bijna dat de basis bestaat uit aluminium. Kussentjes zijn bij deze meubelen dus ook niet nodig. Naast de lounge- en dining meubelen zijn er tevens een salon- en bijzettafel uit dezelfde collectie verkrijgbaar.

Materiaal Skate Alu tuinmeubelen

Het stevige aluminium frame zorgt voor een goede zit en is verkrijgbaar met een antraciet matte of wit matte coating. Hieromheen is, bij de antracieten frames, antraciet rope geweven. Bij de witte frames is er lichtgrijs rope omheen geweven. De salon- en bijzettafeltjes zijn gemaakt van aluminium en tevens in het antraciet of wit gecoat.

Combineer Skate Alu tuinmeubelen

De dining stoelen uit de Skate Alu collectie kunnen perfect worden gematched met een dining tafel van Hawk. De salon- en bijzettafels uit de Skate Alu of andere collecties van Jati & Kebon kunnen heel goed met de loungemeubelen worden gecombineerd. Ook een salon- of bijzettafel van Hawk kan goed worden gecombineerd met de Fortuna Rope loungemeubelen.

Tuinmeubelen van Jati & Kebon

Het Belgisch tuinmeubel merk Jati & Kebon staat voor kwaliteit, zonder compromissen. Maar voor een betaalbare prijs. De gehele productie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met eigen productiefaciliteiten in China en Indonesië.

Online bestellen Skate Alu tuinmeubelen

De Skate Alu tuinmeubelen bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Skate Alu tuinmeubelen hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Skate Alu tuinmeubelen

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.