Bel voor een afspraak

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur

Adres & Openingstijden

Pavia bronze ligbed met wiel

Dit kenmerkende bronskleurige aluminium zonnebed, maakt deel uit van de Pavia collectie van Hawk. Het klassieke uiterlijk en de grote wielen, maken dat dit ligbed een opvallende verschijning is op uw terras.

12097

Binnenkort verkrijgbaar

549.-
OF

Specificaties

Beschikbaarheid Binnenkort verkrijgbaar
Artikelnummer 12097
Merk Hawk
Gewicht 15 kg
Afmetingen (l x b x h)2000 x 730 x 480 mm
Dit kenmerkende bronskleurige aluminium zonnebed, maakt deel uit van de Pavia collectie van Hawk. Het klassieke uiterlijk en de grote wielen, maken dat dit ligbed een opvallende verschijning is op uw terras.
Omschrijving Alle producten uit deze lijn zijn vervaardigd van onbehandeld A-kwaliteit teak. Bij het ontwerp wordt goed gelet op comfort, uitstraling en niet te vergeten duurzaamheid. De meubelen zijn zeer strak en glad afgewerkt, noestvrij en hebben een egale natuurlijke honingkleur. Voor een zeer grote duurzaamheid wordt er gebruik gemaakt van een pen-en-gatverbinding. Dit is een sterke verbinding, waarbij twee houten onderdelen door middel van een pen gat met elkaar verbonden worden.
Wat is Aluminium?

Aluminium is populair als basismateriaal voor tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen hebben een stijlvolle uitstraling, zijn licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het meer kneedbaar en elastischer dan bijvoorbeeld staal. Dit vergemakkelijkt het productieproces, met lagere productiekosten als gevolg. Met name onze collectie stoelen bestaat uit aluminium onderdelen.

Lees meer over Aluminium

Wat is Smeedijzer?

Diverse producten binnen ons assortiment zijn op de ambachtelijke oude wijze gesmeed. Ook de massief stalen producten schalen we onder de noemer smeedijzer. Dit is het assortiment onderstellen welke zijn vervaardigd uit massief platstaal, rondstaal en vierkantstaal. Dit ambachtelijke productieproces resulteert in een materiaal met een veel betere treksterkte dan gietijzer.

Lees meer over Smeedijzer

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

 1. Ligbedkussen sand tbv Pavia ligbed

  Ligbedkussen sand tbv Pavia ligbed

  169.-
 2. Pavia bronze hocker

  Pavia bronze hocker

  95.-
 3. Pavia bronze tuinbank

  Pavia bronze tuinbank

  299.-

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.