Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Aluminium tafelonderstellen

Aluminium tafelonderstellen zijn licht van gewicht, slijtvast en roesten niet. Als tafelonderstel voor zware natuurstenen tafelbladen is aluminium minder geschikt, maar in combinatie met dunner Dekton, Keramiek of glas wél. De aluminium onderstellen worden allen in het antraciet gecoat.
Aluminium tafelonderstellen
Familie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (2)
Vorm
 1. (4)
 2. (1)
Afmetingen
 1. (1)
 2. (4)
 3. (1)
Merk
 1. (1)
 2. (4)
Kleur
Prijs
0.- 949.- 0.- t/m 949.-
Stijl
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)

5 artikelen

5 artikelen

5 artikelen

Tafelonderstel op maat gemaakt

Naast complete sets kan je ook voor losse onderstellen terecht. We ontwerpen het model en produceren de tafel onderstellen in eigen beheer. Naast de standaard maten maken we uw eigen onderstel in elke gewenste maatvoering. Tevens zijn de onderstellen te combineren met verschillende vormen tafelbladen. Naast onderstellen voor rechthoekige tafelbladen, kunt u ook voor vierkanten, ronde en ovale tafel onderstellen bij ons terecht. Mocht de gewenst maat of uitvoering hier niet bij staan, neem dan contact met ons op.

Tafelonderstellen van RVS, staal, hout en steen

Bij Hawk maken we enkele tafelonderstellen van de beste materialen. Een strak RVS tafelonderstel met een modern uiterlijk. Een zwaar industrieel tafelonderstel gemaakt van (gecoat) staal. Gecoat stalen tafelonderstellen zijn sterk en tevens in verschillende kleuren te leveren. Een tafelonderstel met houten poten van Teak of Guariuba hardhout geeft een warme uitstraling Een stenen tafelonderstel van graniet, hardsteen of basalt is uniek. Een zware massieve kolom past uitstekend in een landelijk pure omgeving.

Onderstellen voor tuintafels

Dat de tafelonderstellen van Hawk geschikt zijn voor buitengebruik betekend niet dat de onderstellen niet voor de eettafel binnen gebruikt kunnen worden. Integendeel. Buiten is het nieuwe binnen, en binnen het nieuwe buiten. De tuintafel onderstellen van hoge kwaliteit lenen zich uitstekend voor het intensieve gebruik binnen. In combinatie met een mooi marmeren, granieten of houten tafelblad worden de mooiste eettafels gecreëerd.

Zware stalen tafelpoten

Ben je op zoek bent naar een robuust stalen onderstel voor een industriële eettafel of juist één met een Scandinavisch design met slanke stalen profielen? Door de diversiteit aan modellen, en flexibiliteit in kleur- en materiaalgebruik is er altijd een tafelonderstel dat bij jou stijl past. Onze producten zijn verdeel in 5 stijlgroepen: tafelonderstellen voor een basic woonstijl waarin eenvoud natuurlijke materialen de boventoon voeren; design onderstellen voor bij een moderne inrichting in een luchtige sfeer; stijlvolle ijzeren onderstellen of een stenen tafelonderstel met een klassieke uitstraling; een natuurlijke landelijke uitstraling met houten tafelonderstellen; zware industriële tafelonderstellen van staal met zwarte, witte en grijze kleurtonen.

Combineer het onderstel met tafelblad

De samenhang tussen het tafelonderstel en blad bepaald het eindresultaat. De droomtafel! Visuele aspecten als kleur, materiaal en vorm bepalen of het tafelonderstel mooi bij het blad past. Zo past een hardstenen blad mooi op een houten onderstel, en combineert een glazen blad lekker met een RVS tafelonderstel. Ook materiele eigenschappen als gewicht en sterkte zijn belangrijk. Hoeveel gewicht kan het onderstel dragen en wat mag de overstek zijn? Wij hebben jarenlange ervaring en adviseren je graag over de vele mogelijke combinaties.

Onderstel voor tafel kopen

Een onderstel voor je tafel koop je bij Hawk. Je kunt eenvoudig alle producten bekijken en online prijzen berekenen. Omdat we de tafelonderstellen zelf ontwerpen en produceren ben je verzekerd van een zeer goed kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Kom je er niet uit? Neem via de mail of telefonisch contact met ons op. Direct bestellen kan natuurlijk ook. Op het moment dat je het tafelonderstel hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail. Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat.