Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Ovale natuursteen tafel met granieten blad en matrix onderstel

80128

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad 30mm dik Tan Brown graniet (leathered) 1x Blad 30mm dik Tan Brown graniet (leathered)
0.-
Tafelonderstel Cento Ovaal 1x Tafelonderstel Cento Ovaal
0.-
0.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 80128
Omschrijving Blad 30mm dik Tan Brown graniet (leathered)
Ook dit leathered tafelblad mag er zijn, het bruin gewolkte van graniet Tan Brown maakt de tafel bijzonder. In vierkante uitvoering is de maximale maatvoering 1600x1600mm. Hitte-, kras-, en vorstbestendig.

Tafelonderstel Cento Ovaal
De cento is een sterk industrieel verzinkt en gepoedercoat tafelonderstel. Wat uw tafelblad volledig ondersteund en u hebt aan alle zijde ruimte voor stoelen. Schuif maar aan als u zin hebt!
Plus- en minpunten
 • Zeer stabiel
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Geschikt voor buiten, bestand tegen vorst en dooi
 • Duurzaam: hard en weinig poreus
 • Hoge krasbestendigheid
 • Zuurbestendig
 • Mooie natuurlijke uitstraling
 • Slijtvast en UV-bestendig
 • 100% natuurproduct
 • Onbehandeld niet olie- of vetbestendig
Wat is Graniet?

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur- en kleurvariaties een unieke uitstraling. Het is vaak licht- dan wel donkergrijs van kleur. Maar ook wit, zwart en gekleurd graniet komt voor. Graniet is weinig poreus, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Graniet is niet of nauwelijks gevoelig voor zuren. Dit maakt de toepassingen eindeloos.

Lees meer over Graniet

Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Cento Collectie

Het tafelonderstel Cento is één van de onderstellen die uitermate geschikt is voor ovalen tafelbladen. De spinpoot biedt voldoende ruimte om makkelijk aan te kunnen schuiven. Het rechthoekige frame bovenop zorgt voor de ondersteuning zodat het blad goed op zijn plek ligt. Ook kan de Cento worden gemaakt met een vierkant frame bovenop. Hierdoor is het onderstel uitermate geschikt voor ronde tafelbladen. Alle Cento onderstellen worden verzinkt en vervolgens gepoedercoat om het optimaal te beschermen en roest te voorkomen. Combineer de Cento met één van de velen bladen uit ons assortiment en creëer je eigen unieke tafel.

Bekijk de volledige Cento collectie

 1. Ovale marmeren tafel gemaakt van Dekton met stalen onderstel
 2. Tafelonderstel Cento
 3. Tafelonderstel Cento Rond
 4. Tafelonderstel Cento Ovaal
 5. Tafelonderstel Cento Boot
 6. Tafelonderstel Cento Vierkant
 7. Tafelonderstel Cento Rechthoek

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.