Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Prado teak top & legs tuintafel rond 160 cm

14802-91306-91419

0 - 2 weken

1169.-
OF

Specificaties

Beschikbaarheid 0 - 2 weken
Gewicht 1000 kg
Artikelnummer 14802-91306-91419
Fabrikantnummer 91306-91419
Merk Taste by 4Seasons
Plus- en minpunten
  • FSC Teak
  • 100% natuurproduct
  • Hout heeft relatief veel onderhoud nodig
Wat is Teak?

Teak is een harde duurzame houtsoort oorspronkelijk afkomstig komt uit Zuidoost-Azië, met name uit Java. Teak wordt geleverd onder het FSC keurmerk, wat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Teak wordt door zijn grote duurzaamheid, fraaie uiterlijk en grote sterkte voor heel veel doelen gebruikt.

Lees meer over Teak

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Prado Collectie

De Prado dining tafels hebben een robuuste uitstraling en zijn perfect te combineren met dining stoelen uit andere collecties van 4 Seasons. De dikke, gecertificeerde tafelbladen hebben een warme uitstraling. En dankzij de aluminium spinpoot kunnen stoelen makkelijk rondom de tafel worden geplaatst. De spinpoot is daarnaast in het antraciet gepoedercoat waardoor deze onderhoudsvriendelijk is. Om het teak hout in een mooie staat te houden adviseren wij gebruik te maken van een teak protector.

Bekijk de volledige Prado collectie

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.