Showroom geopend!

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Ravello living set with Yoga coffeetable 73cm

50304

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Ravello living chair Anthracite with 2 cushions 2x Ravello living chair Anthracite with 2 cushions

Normale prijs: 1139.-

Special Price 968.-

Ravello living bench 2.5 seaters Anthracite with 4 cushions 1x Ravello living bench 2.5 seaters Anthracite with 4 cushions

Normale prijs: 2349.-

Special Price 1997.-

Yoga coffee table Anthracite Natural teak 73 cm (H35) 1x Yoga coffee table Anthracite Natural teak 73 cm (H35)

Normale prijs: 399.-

Special Price 339.-

0.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 50304
Merk 4 Seasons Outdoor
Fabrikantnummer 213833-213834-213856
Omschrijving Ravello living chair Anthracite with 2 cushions
De trendy Ravello lounge tuinstoel is een verfijnde maar oersterke stoel. De rugleuning met subtiel gebogen armleuning zorgt voor een heerlijke zit en unieke uitstraling. Om voor optimaal comfort te zorgen worden een rug- en zitkussen van Olefin bij de stoel meegeleverd.

Ravello living bench 2.5 seaters Anthracite with 4 cushions
De trendy Ravello lounge tuinbank is een verfijnde maar oersterke stoel. De rugleuning met subtiel gebogen armleuning zorgt voor een heerlijke zit en unieke uitstraling. Om voor optimaal comfort te zorgen worden een rug- en zitkussen van Olefin bij de stoel meegeleverd.
Plus- en minpunten
  • Aluminium is licht van gewicht
  • FSC Teak
  • 100% natuurproduct
  • Hout heeft relatief veel onderhoud nodig
Wat is Aluminium?

Aluminium is populair als basismateriaal voor tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen hebben een stijlvolle uitstraling, zijn licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het meer kneedbaar en elastischer dan bijvoorbeeld staal. Dit vergemakkelijkt het productieproces, met lagere productiekosten als gevolg. Met name onze collectie stoelen bestaat uit aluminium onderdelen.

Lees meer over Aluminium

Wat is Teak?

Teak is een harde duurzame houtsoort oorspronkelijk afkomstig komt uit Zuidoost-Azië, met name uit Java. Teak wordt geleverd onder het FSC keurmerk, wat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Teak wordt door zijn grote duurzaamheid, fraaie uiterlijk en grote sterkte voor heel veel doelen gebruikt.

Lees meer over Teak

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.