Salontafelonderstel Zwevend RVS-60

Deze roest vast stalen strakke moderne coffee table voor een zwevend dun tafelblad zoals glas of dekton, is heel onderhoudsvriendelijk en leent zich uitstekend voor gebruik in een stijlvolle Architectonische tuin.

12892-SA

0.-

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 12892-SA
Omschrijving

Het tafelonderstel is gemaakt van RVS in standaard 304 uitvoering. Het tafelblad dient dezelfde grootte te hebben als het tafelonderstel. Het blad steekt dan aan alle kanten 10 mm over het onderstel. De afmeting van de koker van de poten is 60 bij 60 mm.

De roestvast stalen producten worden door ons zelf ontworpen en in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Deze onderstellen zijn perfect te combineren met zowel natuursteen- als houten tafelbladen.

De RVS onderstellen zijn onderaan de poten voorzien van kunststof doppen, dit ter bescherming van zowel het onderstel als uw vloer.

Plus- en minpunten
  • RVS is relatief licht van gewicht
  • 100% Nederlands product
  • Kan het hele jaar door buiten staan
  • Let op met agressieve schoonmaakmiddelen
  • Niet zeewaterbestendig
Wat is RVS?

Door haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tuinmeubelen een bijzonder elegant karakter. De roestvast stalen producten worden door ons zelf ontworpen en in eigen beheer in Nederland geproduceerd. De RVS producten worden bij ons allen geslepen en standaard in de kwaliteit 304 geleverd.

Lees meer over RVS

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Salontafelonderstel Zwevend RVS-60

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.