Showroom geopend!

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur

Adres & Openingstijden

Tafelonderstel Copenhagen

Dit tafelonderstel maakt deel uit van de Scandinavia collectie. De producten uit deze collectie kenmerken zich door hun robuuste, maar subtiele en praktische karakter. De ronde vormen geven de tafel een zekere elegantie. Door het gebruik van stevige 16 mm dikke stalen buizen is het onderstel zeer sterk en ook geschikt voor zware en grote tafelbladen.

14286

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 14286
Merk Hawk
Dit tafelonderstel maakt deel uit van de Scandinavia collectie. De producten uit deze collectie kenmerken zich door hun robuuste, maar subtiele en praktische karakter. De ronde vormen geven de tafel een zekere elegantie. Door het gebruik van stevige 16 mm dikke stalen buizen is het onderstel zeer sterk en ook geschikt voor zware en grote tafelbladen.
Omschrijving

Het onderstel is gemaakt van stevige, 16 mm dikke, stalen buizen die vervolgens gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat worden. Het onderstel kan in verschillende kleuren coating worden geleverd.

De bladlengte van rechthoekige tafels dient minimaal 200 mm en maximaal 800 mm groter te zijn dan de lengte van het onderstel (afhankelijk van de dikte en het materiaal van het blad). Het blad steekt dan aan beide kanten minimaal 100 mm en maximaal 400 mm over het onderstel. Bladen met een dikte van 12 mm mogen slechts 200 mm oversteken. Bij een grotere overstek dient een onderblad besteld te worden.

Doordat het blad over het onderstel steekt kunt u rondom makkelijk stoelen plaatsen zonder dat de poten in de weg staan. De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 685 mm. Dit onderstel is voorzien van kunststof beschermdopjes om zowel het terras als het onderstel te beschermen tegen krassen.

Plus- en minpunten
  • Door de overhang kan er makkelijk een stoel op de kop worden geplaatst
  • Gecoat stalen onderstellen behoeven geen onderhoud
  • De stalen onderstellen zijn erg sterk en duurzaam
  • Kan het hele jaar door buiten staan
  • Het is een eigen product, 100% in Nederland gemaakt
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Redelijk krasbestendig
  • Door het design van de poten is er op de uiteindes van de lange zijde minder beenruimte
  • Onbehandeld gaat het buiten roesten
  • Let op met agressieve schoonmaakmiddelen
Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Copenhagen

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.