Op afspraak geopend

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17:00 uur.

Adres & Openingstijden

Tafelonderstel Fortuna

Dit mooi vormgegeven tafelonderstel voor zowel ronde als vierkante bladen heeft 4 poten waarvan er een verstelbaar is. Het grootste onderstel is geschikt voor bladen tot Ø 1300mm.

10702-EE

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 10702-EE
Merk Hawk
Dit mooi vormgegeven tafelonderstel voor zowel ronde als vierkante bladen heeft 4 poten waarvan er een verstelbaar is. Het grootste onderstel is geschikt voor bladen tot Ø 1300mm.
Omschrijving

Het onderstel is gemaakt van dikwandige stalen buizen en zijn gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. Het onderstel is dan ook dubbel beschermd tegen roesten en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De kleur van het onderstel is standaard antraciet, maar kan op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd. De buisdiameter is 1" (33,7 mm).

De bladlengte dient minimaal 200 mm en maximaal 800 mm groter te zijn dan de lengte van het onderstel (afhankelijk van de dikte en het materiaal van het blad). Het blad steekt dan aan beide kanten minimaal 100 mm en maximaal 400 mm over het onderstel. Doordat het blad oversteekt kunnen de stoelen makkelijk rondom de tafel worden geplaatst en is er een grote bewegingsvrijheid voor de personen rondom de tafel.

De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 680 mm. Onder het onderstel zitten plastic dopjes om het onderstel en het terras te beschermen tegen krassen. Één van deze dopjes is verstelbaar zodat het onderstel ook op een oneven terras perfect recht gezet kan worden.

Plus- en minpunten
 • Grote bewegingsvrijheid voor personen rondom de tafel
 • Het onderstel is ingetogen, niet te druk, wel functioneel
 • Gecoat stalen onderstellen behoeven geen onderhoud
 • De stalen onderstellen zijn erg sterk en duurzaam
 • Kan het hele jaar door buiten staan
 • Het is een eigen product, 100% in Nederland gemaakt
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Redelijk krasbestendig
 • Onbehandeld gaat het buiten roesten
 • Let op met agressieve schoonmaakmiddelen
Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Online advies
en inspiratie

Elke dag bereikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur (behalve zaterdag en zondag)

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Fortuna

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

 1. Pavia bronze dining tuinstoel stapelbaar

  Pavia bronze dining tuinstoel stapelbaar

  169.-
 2. Amora anthracite dining tuinstoel

  Amora anthracite dining tuinstoel

  349.-

Anderen bekeken ook

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.