Tafelonderstel Lugo

De Lugo is een voorbeeld van een tafelonderstel wat heel stevig en stabiel staat met toch een minimalistisch uitstraling. Ook dit briljante massieve stalen onderstel is verzinkt en gepoedercoated.

14218-RH-EE

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 14218-RH-EE
Merk Hawk
De Lugo is een voorbeeld van een tafelonderstel wat heel stevig en stabiel staat met toch een minimalistisch uitstraling. Ook dit briljante massieve stalen onderstel is verzinkt en gepoedercoated.
Omschrijving

Het onderstel is gemaakt van dikwandig staal, wat vervolgens gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat is. Het onderstel kan in verschillende kleuren coating geleverd worden.

De bladlengte dient in totaal 20 mm over te steken van dit onderstel. Het blad steekt dan aan alle kanten van het onderstel 10 mm uit.

Doordat de poten van het tafelonderstel aan de buitenkant gepositioneerd zijn kunt u optimaal gebruiken maken van het volledige blad. Stoelen makkelijk aan de kopse zijdes worden toegevoegd, vanwege het ontwerp van de poot is het lastig om een stoel aan de kopse zijde aan te schuiven. De maximale hoogte van eventuele armleuningen van een stoel is 685 mm.

Onderstellen met een lengte van 3000 mm komen standaard met een middenpoot. Dit ter extra ondersteuning van het tafelblad om doorbuigen of breuk van het blad te voorkomen.

Naast het rechthoekige onderstel kunnen wij dit onderstel ook leveren voor vierkante en ronde tafelbladen. Het blad mag in dat geval wat verder oversteken van het onderstel (dit is afhankelijk van de dikte en het materiaal van het blad).

Plus- en minpunten
 • Zeer stevig en stabiel, doch moderne en minimalistisch
 • Erg mooi bij dunnere marmeren, granieten, glazen of Dekton bladen
 • Gecoat stalen onderstellen behoeven geen onderhoud
 • De stalen onderstellen zijn erg sterk en duurzaam
 • Kan het hele jaar door buiten staan
 • Het is een eigen product, 100% in Nederland gemaakt
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Redelijk krasbestendig
 • Onbehandeld gaat het buiten roesten
 • Let op met agressieve schoonmaakmiddelen
 • In combinatie met dikkere bladen (>30 mm) komt het onderstel niet geheel tot uiting
Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Lugo

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

 1. Mila anthracite dining tuinstoel

  Mila anthracite dining tuinstoel

  319.-
 2. Galati charcoal dining tuinstoel

  Galati charcoal dining tuinstoel

  109.-

Anderen bekeken ook

 1. Blad Dekton Kelya (matt)

  Blad Dekton Kelya (matt)

  v.a. 0.-

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.