Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Tafelonderstel Rondo

Rondo een onderstel voor de romantisch klassieke tuin, lekker met de benen omhoog en een glaasje alcoholisch sap genieten van een zonnige zomeravond.

13380-EE

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 13380-EE
Omschrijving

Het onderstel is gemaakt van dikwandig stalen kokers en is gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. Het onderstel is dan ook dubbel beschermd tegen roesten en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De kleur van het onderstel is standaard antraciet. De diameter van de buizen bedraagt 1" (33,7 mm).

De bladlengte dient minimaal 200 mm en maximaal 600 mm groter te zijn dan de lengte van het onderstel (afhankelijk van de dikte en het materiaal van het blad). Het blad steekt dan aan beide kanten minimaal 100 mm en maximaal 300 mm over het onderstel. Het onderstel is niet geschikt voor bladen met een lengte boven 2400 mm. Bladen met een dikte van 12 mm mogen slechts 200 mm oversteken. Bij een grotere overstek dient een onderblad besteld te worden.

De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 685 mm. Op de lange zijdes kunnen de stoelen makkelijk worden geplaatst. Doordat de poten vrij ver op het uiteinde staan en de poten in de mooie ronding lopen is het moeilijk om stoelen op de kopse zijdes te zetten.

Plus- en minpunten
 • Zeer stabiel
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Gecoate onderstellen worden ook verzinkt
 • Onbehandeld gaat het buiten roesten
Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Rondo

Rondo Collectie

Geniet van een zonnige zomeravond met een tuintafel met het Rondo tafelonderstel. Dit sierlijke onderstel past perfect bij een romantisch klassieke tuin en kan worden gecombineerd met vrijwel ieder tafelblad uit ons assortiment. Inspiratie nodig? Op deze collectie pagina staan enkele voorbeelden die wij al voor je hebben samengesteld.

Bekijk de volledige Rondo collectie

 1. Tuintafel Rondo met Graniet Giallo Santa Sicilia (gezoet) 2400x1000mm
 2. Tuintafel Rondo met Graniet Absolute Black (gezoet) 2400x1000mm
 3. Tuintafel Rondo met Graniet Nero Impala (gevlamd) 1800x900mm
 4. Tuintafel Rondo met Graniet Absolute Black (gezoet) 1800x900mm
 5. Tuintafel Rondo met Graniet Nero Impala (gevlamd) 2400x1000mm
 6. Stevige tafel voor tuin en terras
 7. Klassieke tafel met gepolijst natuurstenen blad
 8. Granieten tuintafel met sierlijk Rondo tafelonderstel

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.