Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Tafelonderstel Standaard RVS

Dit tafelonderstel is stijlvol, modern en heel erg praktisch. Doordat de poten op de hoek staan, kunt u uw stoelen altijd volledig aanschuiven onder de tafel. Daarnaast kan er ook op de kopse zijde een stoel worden aangeschoven. Het onderstel wordt in Nederland vervaardigd, is kwalitatief zeer hoogwaardig en geschikt voor zware natuurstenen tafelbladen.

12891-EE

0.-

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 12891-EE
Omschrijving

Het tafelonderstel is gemaakt van RVS in standaard 304 uitvoering. Het tafelblad wat op het onderstel komt te liggen dient minimaal 20 mm groter te zijn dan de lengte van het onderstel en minimaal 20 mm breder dan de breedte van het onderstel. Het blad steekt dan aan alle kanten 10 mm over het onderstel. De afmeting van de koker van de poten is 80 bij 80 mm.

Doordat de poten van het tafelonderstel aan de buitenkant gepositioneerd zijn kunt u optimaal gebruik maken van het volledige tafelblad. Daarnaast kunnen makkelijk stoelen aan de kopse zijdes worden geplaatst. De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 685 mm. Met hogere doppen onder het onderstel kan dit overigens wel nog met 20 mm worden verhoogd.

Onderstellen met een lengte van 3000 mm komen standaard met een middenpoot. Dit ter extra ondersteuning van het tafelblad om doorbuigen of breuk van het blad te voorkomen.

Plus- en minpunten
 • RVS is relatief licht van gewicht
 • 100% Nederlands product
 • Kan het hele jaar door buiten staan
 • Let op met agressieve schoonmaakmiddelen
 • Niet zeewaterbestendig
Wat is RVS?

Door haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tuinmeubelen een bijzonder elegant karakter. De roestvast stalen producten worden door ons zelf ontworpen en in eigen beheer in Nederland geproduceerd. De RVS producten worden bij ons allen geslepen en standaard in de kwaliteit 304 geleverd.

Lees meer over RVS

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Standaard RVS

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

Anderen bekeken ook

 1. Tafelonderstel Zwevend RVS-80

  Tafelonderstel Zwevend RVS-80

  v.a. 510.-
 2. Tafelonderstel Standaard

  Tafelonderstel Standaard

  v.a. 559.-
 3. Tafelonderstel Zijliggers RVS

  Tafelonderstel Zijliggers RVS

  v.a. 819.-
 4. Salontafelonderstel Zijliggers

  Salontafelonderstel Zijliggers

  v.a. 380.-

Standaard Collectie

Het tafelonderstel Standaard, zoals de naam al doet vermoeden is dit het meest basic onderstel uit onze collectie. Aan zowel de lange- alsook aan de kopse zijdes kunnen stoelen worden geplaatst aangezien de vier poten op de hoeken zijn gepositioneerd. Dit onderstel is verkrijgbaar in staal, RVS en hardhout, ook zijn er salontafels en side-tables beschikbaar. Dankzij de stevige bouw en neutrale uitstraling kan vrijwel ieder tafelblad uit ons assortiment worden gecombineerd met het Standaard tafelonderstel. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen. Inspiratie nodig? Op deze collectie pagina staan enkele voorbeelden die wij al voor je hebben samengesteld.

Bekijk de volledige Standaard collectie

 1. Belgisch hardstenen tuintafel met hardhouten onderstel
 2. Granieten tuintafel met aluminium stoelen
 3. Houten tafelonderstel met granieten blad
 4. Tafelonderstel Standaard
 5. Tafelonderstel Standaard Guariuba
 6. Sidetable onderstel Standaard RVS
 7. Salontafelonderstel Standaard
 8. Salontafelonderstel Standaard RVS
 9. Sidetable onderstel Standaard

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.