Showroom geopend!

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Tafelonderstel Stockholm

Over Scandinavisch design gesproken. Dit Stockholm tafelonderstel bestaat uit een stalen frame met een viertal hairpin poten. Deze poten die wat weg hebben van een haarspeld, vandaar de naam, zijn gemaakt van massieve 16mm ronde stalen buizen. Het frame, voor gelijkmatige ondersteuning van het blad, is gemaakt van 30x30mm kokerprofielen. Het geheel wordt standaard verzinkt en gecoat. Matzwart (zoals in dit voorbeeld) en antraciet zijn verreweg de populairste kleuren.

14272-EE

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 14272-EE
Omschrijving

Het onderstel is gemaakt van een drietal massieve ronde stalen buizen van 16 mm dik met dikwandig stalen kokers van 30 x 30 mm op de lengte om optimale ondersteuning te bieden aan het tafelblad. Het onderstel kan in verschillende kleuren coating geleverd worden.

De bladlengte van rechthoekige tafels dient minimaal 50 mm groter te zijn dan het onderstel. De reden dat het blad deze lengte moet overhangen komt doordat de poten iets naar buiten toe lopen.

Doordat de poten naar buiten toe lopen en op de hoeken van de tafel staan kunt u optimaal gebruik maken van het tafelblad. Zowel op de lange- als op de kopse zijdes kunt u makkelijk stoelen plaatsen. De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 685 mm. Dit onderstel is voorzien van plastic beschermdopjes om krassen op zowel het terras als het onderstel te voorkomen.

Plus- en minpunten
  • Zeer stabiel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Gecoate onderstellen worden ook verzinkt
  • Onbehandeld gaat het buiten roesten
Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Stockholm

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.