Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Tafelonderstel Universal

Met het Universal tafelonderstel zijn wij 20 jaar geleden het tuintafel avontuur begonnen, en nog steeds is dit een van de toppers. Eenvoudig en stabiel, de koffie blijft in het kopje als u per ongeluk tegen de tafel stoot.

13379-EE

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 13379-EE
Omschrijving

Het onderstel is gemaakt van dikwandig stalen buizen en zijn gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. Het onderstel is dan ook dubbel beschermd tegen roesten en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De kleur van het onderstel is standaard antraciet. De buisdiameter loopt op van 1" (33,7 mm) naar 1 1/4" (42,4 mm) bij de grootste maat onderstellen.

De bladlengte dient minimaal 200 mm en maximaal 800 mm groter te zijn dan de lengte van het onderstel (afhankelijk van de dikte en het materiaal van het blad). Het blad steekt dan aan beide kanten minimaal 100 mm en maximaal 400 mm over het onderstel. Onderstellen van 2700 mm worden geleverd met een extra ligger, dit ter extra ondersteuning van het tafelblad om doorbuigen of breuk van het blad te voorkomen.

Doordat de poten iets naar binnen lopen is er een grote bewegingsvrijheid voor personen aan alle zijdes van de tafel. Op de lange zijde kunnen makkelijk stoelen worden aangeschoven en door de vorm van de poten op de kopse zijdes kunnen ook daar stoelen worden aangeschoven. De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 680 mm.

Plus- en minpunten
  • Zeer stabiel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Gecoate onderstellen worden ook verzinkt
Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Universal

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

Universal Collectie

Het Universal tafelonderstel is al jaren één van de toppers in ons assortiment. Dit stabiele tafelonderstel heeft een mooie uitstraling die in iedere tuin past. De Universal kan worden gecombineerd met zowel onze dunne composiet bladen alsook met onze dikke, zware natuursteen bladen. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen. Inspiratie nodig? Op deze collectie pagina staan enkele voorbeelden die wij al voor je hebben samengesteld.

Bekijk de volledige Universal collectie

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.