Tafelonderstel Zijliggers RVS

Dit tafelonderstel met RVS liggers aan de zijkanten is erg stijlvol en modern. Het onderstel wordt in Nederland vervaardigd, is kwalitatief zeer hoogwaardig en geschikt voor zware natuurstenen, maar ook voor houten tafelbladen.

12726-EE

0.-

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 12726-EE
Merk Hawk
Dit tafelonderstel met RVS liggers aan de zijkanten is erg stijlvol en modern. Het onderstel wordt in Nederland vervaardigd, is kwalitatief zeer hoogwaardig en geschikt voor zware natuurstenen, maar ook voor houten tafelbladen.
Omschrijving

Het betreft een tuintafelonderstel waarbij de poten met daarop horizontale liggers buiten het blad vallen. Het desbetreffende natuurstenen, of houten blad valt hier 30 mm in, zodat de bovenzijde gelijk ligt aan de horizontale zijliggers. Onderaan de poten zijn de onderstellen voorzien van kunststof doppen, dit ter bescherming van zowel het onderstel als uw vloer.

Bladlengte dient gelijk te zijn aan de lengte van het onderstel. Het blad ligt dan tussen de zijliggers. De afmeting van de koker van de poten en zijliggers is 80 bij 80 mm. Dat betekend dat de totale tafel 160 mm langer dan het blad is.

De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 685 mm. Met hogere doppen onder het onderstel kan dit overigens wel nog met 10 mm worden verhoogd.

Plus- en minpunten
 • 100% Nederlands product
 • Kan het hele jaar door buiten staan
 • Minimaal onderhoud
 • Veel stoelruimte doordat de poten zich buiten het blad bevinden
 • Niet zeewaterbestendig in standaard 304 uitvoering
Wat is RVS?

Door haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tuinmeubelen een bijzonder elegant karakter. De roestvast stalen producten worden door ons zelf ontworpen en in eigen beheer in Nederland geproduceerd. De RVS producten worden bij ons allen geslepen en standaard in de kwaliteit 304 geleverd. Het is echter ook mogelijk de onderstellen te leveren in de zeewaterbestendige 316 kwaliteit.

Lees meer over RVS

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Zijliggers RVS

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

Anderen bekeken ook

 1. Blad Dekton Sirius (texture)

  Blad Dekton Sirius (texture)

  v.a. 155.-
 2. Bankonderstel Zijliggers RVS

  Bankonderstel Zijliggers RVS

  v.a. 595.-

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.

Laatst door jou bekeken

 1. Tafelonderstel Zijliggers
 2. Blad 30mm dik Absolute Black graniet (gevlamd)
 3. Blad 30mm dik Absolute Black graniet (gezoet)
 4. Blad 30mm dik Black Pearl graniet (leathered)
 5. Stalen tafel met keramisch Dekton Radium tafelblad
 6. Blad Dekton Radium (matt)
 7. Industriële Dekton tafel met Dekton Orix blad en gecoat stalen onderstel