Tafelonderstel Zwevend-60

Het kleine broertje van de Zwevend-80. Iets slanker, iets verfijnder, en daardoor zeer geschikt voor dunnere bladen. En aan de constructie en kwaliteit is niet ingeboet. Bepaal zelf het formaat, kies een leuk blad en creëer zo je ideale tafel.

13423

* Verplichte velden

0.-

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 13423
Omschrijving

Het onderstel is gemaakt van dikwandig staal, wat vervolgens gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat is. Het onderstel kan in verschillende kleuren coating geleverd worden.

De bladlengte moet gelijk zijn aan de lengte van het onderstel. Het blad zweeft dan 15 mm boven het onderstel. De afmeting van de koker van de poten is 60 bij 60 mm. Doordat de poten op de hoeken staan kunt u optimaal gebruik maken van de grootte van de tafel. Daarnaast kunnen er makkelijk stoelen op de kopse zijdes gezet worden om nog meer ruimte te creëren.

De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 685 mm.

Plus- en minpunten
 • Zeer stabiel
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Gecoate onderstellen worden ook verzinkt
 • Onbehandeld gaat het buiten roesten
Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

 1. Blad Dekton Kreta (matt)

  Blad Dekton Kreta (matt)

  v.a. 190.-
 2. Blad Dekton Kelya (matt)

  Blad Dekton Kelya (matt)

  v.a. 190.-

Anderen bekeken ook

 1. Tafelonderstel Standaard

  Tafelonderstel Standaard

  v.a. 559.-
 2. Tafelonderstel Zijliggers

  Tafelonderstel Zijliggers

  v.a. 649.-
 3. Tafelonderstel Ferrara

  Tafelonderstel Ferrara

  v.a. 579.-

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.