2e Pinksterdag geopend

Maandag 1 juni zijn we geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Adres & Openingstijden

Tafelonderstel Zwevend RVS-60

Dit moderne ranke roest vast stalen tafelonderstel met poten van koker 60x60mm is met name geschikt voor dunnere tafelbladen zoals glas, keramiek en Dekton. Door de speciale hoekconstructie is het een stabiel tafelonderstel wat ook te gebruiken is voor de iets zwaardere natuurstenen tafelbladen.

12892-EE

0.-

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 12892-EE
Merk Hawk
Dit moderne ranke roest vast stalen tafelonderstel met poten van koker 60x60mm is met name geschikt voor dunnere tafelbladen zoals glas, keramiek en Dekton. Door de speciale hoekconstructie is het een stabiel tafelonderstel wat ook te gebruiken is voor de iets zwaardere natuurstenen tafelbladen.
Omschrijving

Het betreft een tuintafelonderstel waarbij de poten precies samenvallen met de uiteinden van het blad. Het desbetreffende natuurstenen, glazen of houten blad ligt hoger dan de RVS kokers- en liggers waardoor het blad lijkt te zweven boven het onderstel. Onderaan de poten zijn de onderstellen voorzien van kunststof doppen, dit ter bescherming van zowel het onderstel als uw vloer.

Bladlengte moet gelijk zijn aan de lengte van het onderstel. Het blad zweeft dan 10 mm boven het onderstel. De afmeting van de koker van de poten is 60 bij 60 mm. In het Hawk assortiment zitten tevens Design zwevend RVS onderstellen welke een grotere kokermaat hebben. Te adviseren is om bij tafels boven een lengte van 2000 mm voor een grotere kokermaat te kiezen.

De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 685 mm.

Plus- en minpunten
 • 100% Nederlands product
 • Moderne en luxe uitstraling
 • Kan het hele jaar door buiten staan
 • Minimaal onderhoud
 • Veel stoelruimte doordat de poten zich op de hoekzijde bevinden
 • Bladhoogte bij 30 mm bladen 770 mm, echter kan op maat worden gemaakt
 • Niet geschikt voor grote natuurstenen bladen
Wat is RVS?

Door haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tuinmeubelen een bijzonder elegant karakter. De roestvast stalen producten worden door ons zelf ontworpen en in eigen beheer in Nederland geproduceerd. De RVS producten worden bij ons allen geslepen en standaard in de kwaliteit 304 geleverd. Het is echter ook mogelijk de onderstellen te leveren in de zeewaterbestendige 316 kwaliteit.

Lees meer over RVS

Deel deze pagina

Tweede Pinksterdag
geopend

2de Pinksterdag
10:00 tot 16:00 uur

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Zwevend RVS-60

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

 1. Tafelonderstel Zwevend RVS-80

  Tafelonderstel Zwevend RVS-80

  v.a. 510.-

Anderen bekeken ook

 1. Blad Dekton Entzo (matt)

  Blad Dekton Entzo (matt)

  v.a. 190.-

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.