Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Granieten tuinsets

Stijl
 1. (63)
 2. (35)
 3. (58)
 4. (41)
 5. (63)
Vorm
 1. (57)
 2. (1)
 3. (13)
Materiaal
 1. (70)
 2. (55)
 3. (46)
 4. (33)
 5. (19)
 6. (17)
 7. (16)
 8. (11)
 9. (7)
 10. (5)
 11. (2)
 12. (1)
 13. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (1)
 2. (71)
 3. (13)
 4. (2)
Kleur
Prijs
0.- 378.- 0.- t/m 378.-

1 - 20 van 71 artikelen

1 - 20 van 71 artikelen

 • STEL UW EIGEN GRANIETEN TUINTAFEL SAMEN

  Kies het gewenste granieten tafelblad, bepaal de afmeting en randafwerking en kies een bijpassend onderstel

 • DE GROOTSTE COLLECTIE GRANIETEN TUINSETS

  Veelzijdig in soorten, kleuren, formaten,
  oppervlakte- én randafwerkingen

1 - 20 van 71 artikelen

Over granieten tuinsets

Creëer uw eigen unieke granieten tuintafel set. Kies een model onderstel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk granieten blad u hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en uiteindelijke welke stoelen u aan de tafel wilt plaatsen. Want bent u op zoek naar een nieuwe stenen tuintafel voor uw dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer grote collectie granieten tuintafels standaard op voorraad. Doordat we rechtstreeks bij de groeve inkopen en alle bladen zelf bewerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal granieten tuinset

Graniet wordt gevormd door het ondergronds stollen van magma. Door langzame afkoeling op diepte hebben de mineralen de tijd gehad om kristallen te vormen. Graniet komt in de hele wereld voor in allerlei soorten en kleuren. Een granieten tuintafel is weinig poreus, zeer hard, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Voor de graniet zijn er in verschillende oppervlaktebewerkingen mogelijk, zoals zoeten, polijsten, branden en leatheren/borstelen. Naast dining sets hebben we ook granieten salontafels, bladen voor bijzettafels en sidetable, maar ook granieten bistrosets en bartafels van graniet.

Graniet passend bij iedere stijl

Iedere granietsoort heeft haar eigen unieke eigenschappen. De kleur van het granieten tuinset en de tekeningen in het materiaal, samen met de bewerkingsvorm bepalen de stijl van de tuintafel. Voor iedere woonstijl is dan ook een passende natuursteensoort te vinden. Om het gemakkelijker te maken heeft Hawk de granieten tuinsets reeds in stijlgroepen ingedeeld, selecteer deze hier: Basic & Pure tafelset van graniet, Vintage & Industriële tuinsets, Lifestyle & Landelijke granieten tuinsets, Modern & Design sets of Stijlvolle & Klassieke complete tuinsets.

Granieten tuintset op maat

We verwerken al het natuursteen in eigen beheer. Daarom zijn deze in zowel rechthoekige, vierkante als ronde basisvormen te verkrijgen. Van daaruit kunnen we ook speciale vormen als ovaal, racetrack of een bootvorm maken. De meeste granieten tafelbladen zijn verkrijgbaar in lengtes tot over de 3000 mm. De standaard dikte is 30 mm met een facet randafwerking. Andere mogelijkheden voor de randafwerking zijn half bullnose (kwartrond), full bullnose (halfrond) of een dupont (papegaaienbek).  

Online tuinset kopen

U kunt de granieten tuinset op maat via deze site, maar ook in onze showroom en werkplaats bekijken. U kunt zelf een combinatie maken van zowel tafelbladen, onderstellen als stoelen om zodoende een unieke set te creëren. Levering van vrijwel alle tuinsets uit voorraad. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.