Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Hardstenen tuinsets

In ons assortiment hebben we een ruime keuze aan tafels met Belgisch Hardsteen. Deze steensoort heeft een prachtige, natuurlijke en authentieke uitstraling. Het Belgisch Hardsteen kunnen we in verschillende afmetingen en vormen zagen in onze eigen zagerij. Deze bladen zijn perfect te combineren met één van onze tafelonderstellen. Om jouw tuinset compleet te maken kan de tafel perfect worden gecombineerd met de stoelen uit ons assortiment. Op de pagina tuinsets vind je een aantal voorbeelden van tuinsets die wij al hebben samengesteld. Natuurlijk kan je ook zelf jouw eigen set samenstellen.
Hardstenen tuinsets
Hoofdcategorie
 1. (4)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (4)
Subcategorie
 1. (4)
 2. (4)
 3. (4)
Familie
 1. (2)
 2. (4)
 3. (2)
Materiaal
 1. (4)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (2)
Merk
 1. (4)
 2. (4)
Kleur
Prijs
0.- 149.- 0.- t/m 149.-
Stijl
 1. (4)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (4)
 5. (4)

4 artikelen

4 artikelen

4 artikelen

Over hardstenen tuinsets

Creëer jouw eigen unieke hardstenen tuintafel. Kies een model onderstel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk hardstenen blad je hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en evenuteel nog welke stoelen je aan de tafel wilt plaatsen. Want ben je op zoek naar een nieuwe stenen tafelblad voor jouw dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een mooie collectie hardstenen bladen standaard op voorraad. Doordat we rechtstreeks bij de groeve inkopen en alle bladen zelf bewerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal hardsteen tuinset

Belgisch hardsteen is een natuurlijke, heel compacte kalksteen. Kenmerkend zijn de grijsblauwe tinten en vele fragmentarische fossiele resten van zeelelies. Chinees hardsteen is een vorm van fossiele kalksteen, maar vertoont in vergelijking met Belgisch hardsteen veel meer kalkbolletjes en minder fossielen. Hardsteen is minder hard dan graniet, waardoor de steen sneller krast en vlekt. Echter ook zeer hard, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Voor de hardstenen tuinsets zijn er verschillende oppervlaktebewerkingen mogelijk, zoals zoeten, polijsten en branden. Naast hardstenen dining tafels hebben we ook hardstenen salontafels, hardstenen bijzettafel sets, sidetables van hardsteen, maar ook hardstenen bistrosets en bartafels van hardsteen.

Tuinsets passend bij iedere stijl

Elke specifieke steen is uniek, natuurlijk en straalt authenticiteit uit en geeft een prachtige uitstraling aan jouw leefwereld. Of je nu de voorkeur geeft aan een hedendaagse, klassieke of landelijke stijl. Belgische kalksteen en Chinees hardsteen weerspiegelt jouw persoonlijkheid en past bij verschillende woonstijlen. Ook de hardstenen tuinsets hebben we reeds in stijlgroepen ingedeeld, selecteer deze hier: Basic & Pure hardsteen tuinsets, Vintage & Industriële stenen sets, Lifestyle & Landelijke tuinsets, Modern & Design hardsteen of Stijlvolle & Klassieke sets met hardstenen tafelbladen.

Hardsteen tuinset op maat

We verwerken alle natuurstenen tafelbladen in eigen beheer. Daarom zijn deze in zowel rechthoekige, vierkante als ronde basisvormen te verkrijgen. Van daaruit kunnen we ook speciale vormen als ovaal, racetrack of een bootvorm maken. De meeste Arduin tafelsets, zoals ze ook wel worden genoemd, zijn verkrijgbaar in lengtes tot over de 3000 mm en diktes van 15 tot wel 100 mm. De standaard dikte is 30 mm met een standaard facet randafwerking. Andere mogelijkheden voor de randafwerking zijn half bullnose (kwartrond), full bullnose (halfrond) of een dupont (papegaaienbek).  

Online tuinset kopen

Je kunt de hardstenen tuinsets op maat via deze site, maar ook in onze showroom en werkplaats bekijken. Je  kunt zelf een combinatie maken van zowel tafelbladen, onderstellen als stoelen om zodoende een unieke set te creëren. Levering van vrijwel alle tuinsets uit voorraad. Wens je extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.