Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Houten tuinsets

Stijl
 1. (50)
 2. (51)
 3. (59)
 4. (41)
 5. (37)
Vorm
 1. (57)
 2. (1)
 3. (3)
Afmetingen
 1. (2)
 2. (3)
 3. (9)
Materiaal
 1. (36)
 2. (35)
 3. (33)
 4. (25)
 5. (13)
 6. (13)
 7. (11)
 8. (10)
 9. (9)
 10. (9)
 11. (8)
 12. (7)
 13. (6)
 14. (4)
 15. (2)
 16. (2)
 17. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (6)
 2. (19)
 3. (60)
 4. (4)
 5. (2)
Kleur
Prijs
0.- 378.- 0.- t/m 378.-

1 - 20 van 60 artikelen

1 - 20 van 60 artikelen

 • HOUTEN TUINTAFELS LIFESTYLE & LANDELIJK

  De materialen hout, staal en natuursteen versterken elkaar

 • BREED ASSORTIMENT HOUTEN TUINTAFELS

  Hoge kwaliteit duurzaam hout. Met onder andere: Teak, Guariuba, Bilinga en Eiken.

1 - 20 van 60 artikelen

Over houten tuinsets

Creëer uw eigen unieke houten tuintafel set. Kies een model onderstel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk houten blad u hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en uiteindelijke welke stoelen u aan de tafel wilt plaatsen. Want bent u op zoek naar een nieuwe houten tuintafel als uw dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een mooie collectie tuintafels standaard op voorraad. Doordat we rechtstreeks bij de importeur inkopen en de bladen zelf verwerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal houten tuintafel

Houten tuintafels hebben een bijzonder elegant en natuurlijk karakter. Voor de vervaardiging van onze houten tafels maken we gebruik van Guariuba FSC en Teak FSC. Guariuba hardhout is een harde duurzame houtsoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Versgezaagd is het ietwat gelig van kleur, het donkert echter vrij snel na tot rood-bruin. De draad van het hout is over het overwegend recht. Het Teak hout is eveneens een langzaam groeiende houtsoort met daardoor een fijne honingbruine houtstructuur. Het is ietwat vettig waardoor het uitermate geschikt is in ons vochtige Nederlandse klimaat. Echter kunnen we ook tafels van Douglas, Bilinga en Eiken hout leveren. En hebben we naast houten eettafels, ook houten bijzettafels, houten banken, houten sidetable sets, maar ook houten bistrosets en bartafel sets van hout.

Tuinsets passend bij iedere stijl

Dankzij de hoge bewerkbaarheid en natuurlijke uitstraling van hout is de toepasbaarheid van hout in uw interieur zeer breed. Of u een voorkeur voor een robuust houten industriële tafel heeft of een mooie landelijk tafel wenst, bij iedere woon- of tuinstijl is wel een passend houten tuinset te vinden. Daarom hebben wij voor u alvast een voorselectie gemaakt van de houten sets die bij uw woonstijl passen. Selecteer hier uw stijlvoorkeur en de speciaal voor uw geselecteerde tuinsets worden getoond: Basic & Pure houten tafelsets, Industrieel & Vintage sets van hout, Lifestyle & Landelijke tafels met houten bladen of Modern & Design hardhouten tuintafel sets.

Houten tuinsets op maat

De houten sets worden door ons zelf ontworpen én in eigen beheer geproduceerd. In het voortraject bepaald u de vorm, maatvoering als ook de afwerking van de tuinset. In principe kunnen de tafels in elke maat en vorm worden geleverd. De breedte en lengte van de planken kan variëren, evenals het aantal gebruikte planken. Ook op de kleur van hout heeft u invloed. Als onbehandeld hout wordt blootgesteld aan weersinvloeden, verandert de kleur geleidelijk naar een zilvergrijze kleur die zo kenmerkend is voor Guariuba en Teak. Met de verschillende Golden Care producten waarin een kleurverdieper zit kunt u het hout een white wash effect meegeven. Maar ook kunt u uw meubels een instant grey kleur of een honey brown kleur geven.

Online tuinset kopen

U kunt de houten tuinsets op maat via deze site, maar ook in onze showroom en werkplaats bekijken. U kunt zelf een combinatie maken van zowel tafelbladen, onderstellen als stoelen om zodoende een unieke set te creëren. Levering van vrijwel alle tafelbladen uit voorraad. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.