Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Smeedijzeren tuinsets

Stijl
 1. (34)
 2. (29)
 3. (41)
 4. (15)
 5. (40)
Vorm
 1. (35)
 2. (8)
Afmetingen
 1. (2)
 2. (2)
Materiaal
 1. (43)
 2. (35)
 3. (29)
 4. (19)
 5. (18)
 6. (14)
 7. (7)
 8. (5)
 9. (3)
 10. (2)
 11. (2)
 12. (1)
 13. (1)
 14. (1)
 15. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (1)
 2. (43)
 3. (1)
Kleur
Prijs
0.- 318.- 0.- t/m 318.-

1 - 20 van 43 artikelen

1 - 20 van 43 artikelen

1 - 20 van 43 artikelen

Over smeedijzeren tuinsets

Creëer uw eigen unieke tuinset van smeedijzer. Kies een model onderstel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk blad u hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en eentueel welke stoelen u aan de tafel wilt plaatsen. Want bent u op zoek naar een nieuwe smeedijzeren tuintafel als dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer grote collectie smeedijzeren tafels standaard op voorraad. Doordat we het staal direct bij de producent inkopen en zelf verwerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal smeedijzeren tuinsets

Smeedijzer wordt gemaakt door het metaal te smeden. Smeedijzer wordt in een vuur verhit en daarna tot de juiste vorm gebogen en gehamerd. De smeedijzeren tuintafels in onze collectie worden standaard gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. De meubelen zijn hierbij dubbel beschermd tegen roesten en kunnen hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De kleur van een eventuele coating is normaal gesproken antraciet, maar kan op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd. Desgewenst zijn deze ssmeedijzeren onderstellen ook onbehandeld te verkrijgen wat een meer klassiek roestig effect geeft. Naast eettafel sets van smeedijzer hebben we ook smeedijzeren bijzettafels, sidetable sets van gesmeed ijzer en smeedijzeren bankonderstellen.

Tuinset passend bij iedere stijl

Smeedijzer heeft een tijdloos en stijlvol karakter en is daardoor in veel type tuinen toepasbaar. Selecteer hier uw stijlvoorkeur en de speciaal voor uw geselecteerde tuinsets worden getoond: Basic & Pure smeedijzeren tuinsets, Lifestyle & Landelijke ijzeren tafelsets of Stijlvol & Klassieke smeedijzeren sets.

IJzeren tuinsets op maat 

De smeedijzeren tafelonderstellen worden door ons zelf ontworpen én in eigen beheer geproduceerd. In het voortraject bepaald u de vorm, maatvoering als ook de afwerking van het onderstel. In het voortraject bepaald u welk model, welke maatvoering als ook de afwerking van het onderstel. De kleur van een eventuele coating is normaal gesproken antraciet, maar kan op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd. 

Online tuinset kopen

U kunt de smeedijzeren tuinsets op deze site, maar ook in onze showroom bekijken. Hier staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en kunnen wij u nog van extra informatie voorzien. Hier kunt u zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kunt u uw droomset zelf creëren. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.