Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Dekton tuintafels

Ontdek verschillende tafels met een Dekton tafelblad. Het revolutionaire Dekton is een ommekeer in de wereld van architectuur en design. Dekton wordt gemaakt van grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Deze tafels zijn zeer robuust en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Bij Hawk hebben we een aantal tafels al voor je samengesteld. Kies de gewenste tafel, pas eventueel de afmetingen aan en bestel vandaag nog! Wens je een ander blad en onderstel met elkaar te combineren? Dat kan! Bij Hawk maken we alle tafels bij bestelling, speciaal voor jouw op maat.
Dekton tuintafels
Hoofdcategorie
 1. (80)
 2. (38)
 3. (38)
Subcategorie
 1. (80)
 2. (38)
 3. (38)
Familie
 1. (1)
 2. (13)
 3. (15)
 4. (7)
 5. (3)
 6. (6)
 7. (3)
 8. (7)
 9. (19)
 10. (3)
 11. (1)
 12. (2)
 13. (2)
 14. (1)
 15. (19)
 16. (1)
 17. (1)
 18. (13)
 19. (1)
Toon minder Toon meer
Vorm
 1. (51)
 2. (4)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (7)
Afmetingen
 1. (24)
 2. (18)
Materiaal
 1. (80)
 2. (76)
 3. (3)
 4. (3)
 5. (1)
Merk
 1. (80)
 2. (38)
Kleur
Prijs
0.- 3.004.- 0.- t/m 3.004.-
Stijl
 1. (37)
 2. (22)
 3. (23)
 4. (35)
 5. (37)

1 - 34 van 80 artikelen

1 - 34 van 80 artikelen

1 - 34 van 80 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Dekton tafel op maat gemaakt

Wij maken jouw tafelblad geheel op maat. Kies de gewenste afmetingen, vorm en randafwerking.

Over Dekton® tuintafels

Creëer jouw eigen unieke Dekton tuintafel. Kies een model onderstel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk Dekton blad je hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en eventueel welke stoelen je aan de tafel wilt plaatsen. Want ben je op zoek naar een nieuwe composieten tuintafel voor jouw dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan ben jebij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer grote collectie Dekton tuintafels standaard op voorraad. Doordat we rechtstreeks bij de producent inkopen en de bladen ook nog zelf kunnen bewerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal Dekton tuintafels

Dekton is een composiet materiaal, met de uitstraling van natuursteen, gemaakt uit geavanceerde grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt vormt het een ultracompact tafelblad een zeer sterk geheel met een grote buigsterkte. Dit maakt het mogelijk ook dunne tafelbladen van dit materiaal te leveren. Daarnaast is een Dekton tafelblad krasvast, vlekbestendig en zowel vorst- als hittebestendig. Je kunt het blad dan ook zonder zorgen voor jouw tuintafel gebruiken. Bovendien is Dekton zeer goed bestand tegen zuur en bijtende stoffen en behoud het hierdoor haar prachtige, unieke uitstraling. 

Dektonsoorten passend bij iedere stijl

Iedere Dektonstoort heeft haar eigen unieke eigenschappen. De kleur van het Dekton blad en de tekeningen in het materiaal, bepalen de stijl van van de tuintafel Naast de kleur verschillen de soorten Dekton in oppervlaktestructuur. Zo zijn er bladen met een matte afwerking (Matt), maar ook met een ietwat grovere textuur (Texture) of juist een gladde glanzende afwerking (Gloss). Voor iedere woonstijl is dan ook een passende soort te vinden. Om het gemakkelijker te maken hebben we de Dekton tafels reeds in stijlgroepen ingedeeld, selecteer deze hier: Basic & Pure tuintafel van Dekton, Vintage & Industriële tafels, Lifestyle & Landelijke Dekton tuintafels, Modern & Design ttafels van Dekton of Stijlvolle & Klassieke Dekton tuintafels.

Dekton tuintafel op maat

We kopen alle Dekton tafelbladen direct bij de producent in Spanje in. Zelf beheersen we de techniek om deze zeer harde steen te bewerken. Daarom zijn deze in zowel rechthoekige, vierkante als ronde basisvormen te verkrijgen. Van daaruit kunnen we ook speciale vormen als ovaal, racetrack of een bootvorm maken. Een Dekton tafelblad is beschikbaar in diverse afmetingen en diktes. De maximale afmeting van Dekton uit één plaat is 1400 bij 3200 mm. De dikte is 8, 12, 20 of 30 mm en de randafwerking standaard facet. De dikte van het blad en natuurlijk het onderstel waar het blad op komt te liggen, bepalen in grote mate welke afmetingen en vormen er mogelijk zijn.

Online tuintafel kopen

Je kunt de Dekton tuintafel op deze site, maar een selectie hiervan ook in onze showroom en werkplaats bekijken. je kunt zelf een combinatie maken van zowel tafelbladen, onderstellen als stoelen om zodoende een unieke set te creëren. Wens je extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.