Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Stalen tuintafels

Bent u op zoek naar natuurstenen tuinmeubelen? Wij hebben de grootste collectie natuurstenen tuinmeubelen.
Stijl
 1. (19)
 2. (13)
 3. (19)
 4. (11)
 5. (14)
Vorm
 1. (18)
 2. (3)
Afmetingen
 1. (1)
 2. (1)
Materiaal
 1. (21)
 2. (11)
 3. (3)
 4. (3)
 5. (2)
 6. (2)
 7. (2)
 8. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (2)
 2. (21)
Kleur
Prijs
0.- 1.450.- 0.- t/m 1.450.-

1 - 20 van 21 artikelen

1 - 20 van 21 artikelen

1 - 20 van 21 artikelen

Over stalen tuintafels

Creëer uw eigen unieke tuintafel van staal. Kies een model onderstel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk blad u hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en eentueel welke stoelen u aan de tafel wilt plaatsen. Want bent u op zoek naar een nieuw stalen tuintafel als uw dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer grote collectie stalen tuintafels standaard op voorraad. Doordat we het staal direct bij de producent inkopen en zelf verwerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal stalen tuintafels

Gecoat metaal of door ons simpelweg staal genoemd is een legering van ijzer en koolstof. De stalen tuintafels in onze collectie worden standaard gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. De meubelen zijn hierbij dubbel beschermd tegen roesten en kunnen hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De kleur van een eventuele coating is normaal gesproken antraciet, maar kan op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd. Desgewenst zijn de stalen onderstellen ook ongecoat (onbewerkt of blank staal) te verkrijgen wat een meer industrieel effect geeft. Naast stalen eettafel sets hebben we ook stalen salontafels, stalen bijzettafels, stalen sidetables, stalen bartafels en banken van staal.

Staal passend bij iedere stijl

Dankzij de hoge bewerkbaarheid en sterkte van staal is de collectie stalen tuintafels breed. Of u een voorkeur voor een robuuste industriële tafel heeft of een moderne tafel wenst, bij iedere woon- of tuinstijl is wel een passend metalen onderstel te vinden. Daarom hebben wij voor u alvast een voorselectie gemaakt van de stalen tuintafels die bij uw woonstijl passen. Selecteer hier uw stijlvoorkeur en de speciaal voor uw geselecteerde sets worden getoond: Basic & Pure stalen tafels, Industrieel & Vintage tuintafels van staal, Lifestyle & Landelijke stalen tuintafels, Modern & Design metalen tafels of Stijlvol & Klassieke stalen tuintafels.

Stalen tuintafels op maat 

De stalen tafelonderstellen worden door ons zelf ontworpen én in eigen beheer geproduceerd. In het voortraject bepaald u de vorm, maatvoering als ook de afwerking van het onderstel. De kleur van een eventuele coating is normaal gesproken antraciet, maar kan op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd. De stalen tuintafels zijn onderaan de poten voorzien van kunststof doppen, dit ter bescherming van zowel het onderstel als uw vloer.

Online tuinset kopen

U kunt de stalen tuinsets op deze site, maar ook in onze showroom bekijken. Hier staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en kunnen wij u nog van extra informatie voorzien. Hier kunt u zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kunt u uw droomtafel zelf creëren. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.