Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Dekton tafelbladen

Wij hebben een grote collectie Dekton tafelbladen op voorraad. Dekton bladen zijn uitermate geschikt voor gebruik als tafelblad en kunnen het hele jaar door buiten blijven liggen. Wij kopen de bladen rechtstreeks bij de producent in. Daardoor kunnen wij een hoge kwaliteit en snelle service garanderen. Kies hieronder het granieten blad wat jij mooi vindt, selecteer de gewenste vorm en afmetingen en combineer deze met één van onze onderstellen. Hierdoor creëer je de tafel die perfect bij jouw past.
Dekton tafelbladen
Familie
 1. (1)
 2. (8)
 3. (5)
 4. (3)
 5. (19)
 6. (8)
 7. (5)
 8. (1)
 9. (8)
 10. (3)
Toon minder Toon meer
Vorm
 1. (61)
 2. (61)
 3. (61)
 4. (61)
 5. (61)
Afmetingen
 1. (61)
 2. (61)
 3. (61)
 4. (61)
 5. (61)
Merk
 1. (61)
 2. (61)
Kleur
Stijl
 1. (57)
 2. (19)
 3. (25)
 4. (23)
 5. (59)

1 - 34 van 61 artikelen

1 - 34 van 61 artikelen

1 - 34 van 61 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Dekton tafel op maat gemaakt

Wij maken jouw tafelblad geheel op maat. Kies de gewenste afmetingen, vorm en randafwerking.

Op maat gemaakt Dekton tafelblad

De Dekton bladen kopen wij direct in bij de producent in Spanje. We hebben alles in huis om deze zeer harde steen te bewerken. Naast rechthoekige, vierkante en ronde basisvormen zijn ook speciale vormen mogelijk, Zoals ovaal, racetrack of bootvorm. De maximale afmeting van een blad is 1400 bij 3200 mm. Er zijn verschillende diktes verkrijgbaar, de rand is standaard facet afgewerkt.

Dekton tafelblad

Dekton is een composiet materiaal wat wordt gemaakt van geavanceerde grondstoffen die ook bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt vormt het een zeer sterk geheel met een grote buigsterkte. Hierdoor is het mogelijk om dunne tafelbladen van Dekton te leveren.

Tuintafelblad van Dekton

Dekton is zeer hard en weinig poreus. Door deze eigenschap is Dekton krasvast, vlekbestendig, en zowel vorst- als hittebestendig. Daarnaast is het ook beter bestand tegen zuur en bijtende stoffen. Daardoor behoudt Dekton haar prachtige en unieke uitstraling. Je kunt het blad dus zonder zorgen ook gebruiken voor je tuintafel. Naast de tafelbladen hebben wij ook bijzet- en salontafelbladen, sidetablebladen en bankbladen.

Moderne tafel Dekton

Iedere soort Dekton heeft haar eigen unieke eigenschappen. De kleur van het Dekton blad en de tekeningen in het materiaal, bepalen de stijl van het blad. Naast de kleur verschillen de soorten Dekton ook in oppervlaktestructuur. Wij hebben Dekton bladen met een matte afwerking, grovere textuur afwerking en een glanzende afwerking. Voor iedere stijlsoort is dus een Dekton blad te vinden, van vintage & industrieel tot basic &pure.

RVS onderstel met Dekton tafelblad

Zoek je een tafel voor in een modern interieur of tuin? Maak dan de keuze voor een dun Dekton blad met een RVS onderstel met een dunnere RVS koker voor een strakke en moderne uitstraling. In onze showroom in Veghel kunnen wij je de verschillende modellen en materialen laten zien, alsmede combinaties van verschillende tafelbladen en onderstellen. Onze verkopers helpen u graag!

Online kopen Dekton tafelblad

Een Dekton blad kun je eenvoudig op maat online kopen. Wij kunnen de meeste bladen uit voorraad leveren. Op het moment dat je een blad besteld in onze webshop, krijg je een overzicht van je bestelling in je mailbox. Wij controleren de bestelling en sturen je daarna een orderbevestiging. In de orderbevestiging staat een indicatie van de afhaal-of levertijd. Wilt u het product geleverd hebben, dit is geen probleem! Levering en eventuele montage doen wij in eigen beheer, direct en snel.

Relevante definities en overige informatie

Meer informatie over Dekton vind je op de betreffende materiaalpagina.

Synoniemen en andere termen: Dekton