Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Dekton Onirika

De Dekton Onirika collectie bestaat uit tafelbladen met een marmeren uitstraling. In deze collectie zitten zowel matte alsook bladen met een gepolijste afwerking. Naast de traditionele, op calacatta marmer, geïnspireerde witte marmer-looks zit er ook een donker blad met marmer look in deze collectie. Dekton bladen zijn weerbestendig en kunnen dus zowel binnen als buiten worden gebruikt. Combineer het blad met een onderstel van Hawk en creëer zo jouw eigen, unieke tafel.
Dekton Onirika
Vorm
 1. (8)
 2. (8)
 3. (8)
 4. (8)
 5. (8)
Afmetingen
 1. (8)
 2. (8)
 3. (8)
 4. (8)
 5. (8)
Merk
 1. (8)
 2. (8)
Kleur
Stijl
 1. (8)
 2. (5)
 3. (5)
 4. (1)
 5. (8)

8 artikelen

8 artikelen

 • Vanaf 210.-
 • Vanaf 210.-
 • Vanaf 235.-
 • Vanaf 235.-
 • Vanaf 235.-
 • Vanaf 235.-

8 artikelen

Dekton Onirika collectie

Creëer jouw eigen tafel door een Dekton blad uit de Onirika collectie te combineren met een onderstel van Hawk.

Dekton tafelblad

Dekton is een composiet materiaal wat wordt gemaakt van geavanceerde grondstoffen die ook bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt vormt het een zeer sterk geheel met een grote buigsterkte. Hierdoor is het mogelijk dunne tafelbladen van Dekton te leveren.

Dekton Onirika collectie

De Dekton bladen uit de Onirika collectie zijn geïnspireerd op echte marmeren bladen. Naast de witte, op calacatta geïnspireerde marmer, bladen zit er tevens een donker marmer-look tafelblad in deze collectie. Een groot voordeel ten opzichte van echt marmer is dat de Dekton bladen zeer onderhoudsvriendelijk zijn en het hele jaar door buiten kunnen blijven.

Combineer de Dekton tafelbladen

De Dekton tafelbladen zijn perfect te combineren met een onderstel uit de collectie van Hawk. Deze onderstellen zijn uitermate geschikt om het Dekton blad goed te ondersteunen. Hierdoor creëer je een tafel die perfect bij jouw past.

Op maat gemaakt Dekton tafelblad

De Dekton bladen kopen wij direct in bij de fabrikant in Spanje. Naast rechthoekige, vierkante en ronde basisvormen zijn ook speciale vormen mogelijk. Zoals bijvoorbeeld ovaal, racetrack of bootvorm. De maximale afmetingen van de bladen zijn ca. 3200 bij 1400 mm. Er zijn verschillende diktes verkrijgbaar en de rand wordt standaard in facet afgewerkt.

Online bestellen Dekton tafelbladen

Een Dekton blad kan je eenvoudig bestellen via onze website. Hier kan je zelf de gewenste dikte en vorm kiezen. Vervolgens kan je de gewenste afmetingen voor het blad selecteren. Staan de gewenste afmetingen hier niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te spreken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom. Hier hebben we samples van alle Dekton bladen uit ons assortiment. Ook hebben we een aantal Dekton bladen in het groot op voorbeeldtafels liggen.

Levering van de Dekton tafelbladen

Op het moment dat je een blad besteld in onze webshop, krijg je een overzicht van je bestelling in je mailbox. Wij controleren de bestelling en sturen je daarna een orderbevestiging. Aangezien wij alle tafels op maat maken vragen we vooraf om een aanbetaling. Een aanbetalingslinkje sturen we tevens in de mail mee. Het leveren en plaatsen van de tafels doen wij met eigen chauffeurs.