Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Ravello

Met de tuinmeubelen uit de Ravello collectie van 4 Seasons kan je zowel het dining als het lounge gedeelte met dezelfde meubelen inrichten. De trendy meubelen hebben een basis van RVS wat vervolgens in mat antraciet is gepoedercoat. Ook het frame van de zitting is gemaakt van dit gecoate RVS, hieromheen is het rope op een speelse manier geweven. De basis van de zitting is gemaakt van gecertificeerd teakhout. Dikke Olefin rug- en zitkussens worden bij de meubelen meegeleverd om voor optimaal zitcomfort te zorgen.
Ravello
Hoofdcategorie
 1. (1)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (7)
Subcategorie
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (5)
 6. (3)
 7. (3)
 8. (1)
 9. (4)
Toon minder Toon meer
Familie
 1. (1)
 2. (9)
 3. (1)
Afmetingen
 1. (1)
 2. (1)
Materiaal
 1. (9)
 2. (9)
 3. (9)
 4. (9)
 5. (5)
Merk
 1. (9)
 2. (1)
Kleur
Prijs
0.- 1.997.- 0.- t/m 1.997.-

9 artikelen

9 artikelen

 • Normale prijs: 669.-

  Special Price 569.-

 • Normale prijs: 1139.-

  Special Price 968.-

 • Normale prijs: 2349.-

  Special Price 1997.-

 • Normale prijs: 589.-

  Special Price 501.-

9 artikelen

Ravello tuinmeubelen

Richt jouw tuin in een elegante stijl in met de tuinmeubelen uit de Ravello collectie

Ravello tuinset

Met de tuinmeubelen uit de Ravello collectie van 4 Seasons kan je zowel het dining als het lounge gedeelte met dezelfde meubelen inrichten. De collectie bestaat uit een dining stoel, lounge stoel, lounge bank en een hocker. Deze zijn allen in dezelfde stijl ontworpen en gemaakt.

Materiaal Ravello tuinset

De trendy Ravello meubelen hebben een basis van RVS wat vervolgens in mat antraciet is gepoedercoat. Ook het frame van de zitting is gemaakt van dit gecoate RVS, hieromheen is het rope op een speelse manier geweven. De basis van de zitting is gemaakt van gecertificeerd teakhout. Een subtiele rand van dit teak hout is zichtbaar bij de stoel en zorgt voor een warme uitstraling. Dikke Olefin rug- en zitkussens worden bij de meubelen meegeleverd om voor optimaal zitcomfort te zorgen.

Combineer Ravello producten

De Ravello meubelen zijn perfect te combineren met andere meubelen uit het assortiment van 4 Seasons of Hawk. De dining stoelen kunnen worden gematched met de tuintafels van 4 Seasons of met een op maat gemaakte, unieke tuintafel van Hawk. Met de loungemeubelen kan een leuke set worden gecreërd door een salontafel van 4 Seasons of Hawk toe te voegen. Of gebruik de loungemeubelen uit de Ravello collectie om een andere, modulaire loungeset compleet te maken.

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Online bestellen Ravello tuinset

De Ravello tuinset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Ravello tuinset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Ravello tuinset

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.