Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Tuinset kiezen: hoe doe je dat?

Op zoek naar een nieuwe tuinset, maar twijfel je of je de juiste keuze maakt? Check onze handige tips. Wij weten namelijk als geen ander waar je op moet letten bij het kiezen van een mooie, maar ook duurzame tuinset. Heb je al nagedacht over het formaat en de vorm? Ga je voor rond, vierkant of rechthoekig? En welk materiaal heeft je voorkeur? Wij helpen je kiezen, zodat je straks heerlijk kunt genieten van de voorjaarszon in de tuin.

Tip 1 - Kies eerst het tafelblad

Wist je dat het tafelblad het meest bepalend is voor de uitstraling? Kies dus eerst je blad. Dit jaar zie je veel dekton-bladen. Dekton is niet alleen hip. Het is ook onderhoudsvriendelijk. En dat is stiekem best wel fijn. Gaat er een glas ranja om. Geen paniek! Het materiaal is hier niet gevoelig voor. Daarnaast past een dekton-blad in bijna iedere tuin. Je kunt namelijk zelf de kleur, het formaat en de dikte bepalen.

Bekijk tafelbladen

Tip 2 - Kies een duurzaam onderstel

Creëer een moderne industriële look door te kiezen voor een stalen onderstel. Gecoat staal is duurzaam en ontzettend sterk. Dat gaat dus jaren mee! De kleur van het onderstel bepaal je zelf. Vaak wordt er gekozen voor antraciet, maar je kunt ook voor zwart, wit of zand gaan. Wil je liever een ander onderstel?

Bekijk tafelonderstellen

Tip 3 - Kies een stoel die lekker zit

Vergeet bij het kiezen van een stoel het zitcomfort niet. Die heerlijke zomeravonden zijn nog fijner op een relaxte stoel. Wij zijn helemaal weg van stoel Elida. Deze is niet alleen mooi vormgegeven, maar zit ook nog eens heerlijk. Bovendien is de stoel lichtgewicht en makkelijk stapelbaar. Stoel Elida niet jouw stijl?

Bekijk tuinstoelen

Veel plezier met het kiezen van een mooie nieuwe tuinset. Is zelf samenstellen niet jouw ding? Neem dan een kijkje bij de door ons geselecteerde sets .

Kom je er online niet uit? Je bent van harte welkom in onze showroom in Veghel .

Onderstel Tuintafel Tuinstoel Tuinset