Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Tafelonderstellen

Kies een subcategorie
 1. (21)
 2. (31)
 3. (9)
 4. (5)
 5. (23)
 6. (2)
Stijl
 1. (53)
 2. (20)
 3. (41)
 4. (40)
 5. (21)
Vorm
 1. (51)
 2. (26)
 3. (14)
Afmetingen
 1. (39)
 2. (31)
 3. (37)
 4. (22)
 5. (19)
Materiaal
 1. (38)
 2. (21)
 3. (11)
 4. (9)
 5. (7)
 6. (5)
 7. (5)
 8. (2)
Toon minder Toon meer
Kleur

1 - 20 van 91 artikelen

1 - 20 van 91 artikelen

1 - 20 van 91 artikelen

Over Tafelonderstellen

Bij ons kunnen naast complete tafels ook losse tafelonderstellen (op maat) besteld worden. Dus bent u op zoek naar een nieuw onderstel voor uw eettafel? Wij maken hoge kwaliteit onderstellen geschikt voor binnen én buiten. In de door u gewenst vorm. Of het een onderstel voor een rechthoekige of vierkante eettafel is, een ronde of ovale tuintafel. Wij stemmen het onderstel af op uw wensen.

Materiaal tuintafel onderstel

De keuze voor een bepaald materiaal wordt gemaakt op basis van kwaliteitseisen en stijlvoorkeuren. Ben u op zoek naar een slank moderne RVS tafelonderstel of juist een robuust industrieel onderstel van staal? Of kiest u liever voor een klassieke smeedijzeren tafelonderstel of gaat u voor het landelijke karakter van een tuintafel met houten poten? Bij Hawk is heel veel mogelijk. Hier kunt u selecteren welk materiaal onderstel uw voorkeur heeft: RVS onderstellen, stalen onderstellen, smeedijzeren onderstellen, houten onderstellen en stenen kolommen. 

Onderstel passend bij iedere stijl

Niet enkel de materiaalkeuze, maar ook het model van de tafel bestaald of het onderstel past bij uw stijl. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van de onderstellen die bij u mooi vindt. Selecteer hier uw stijlvoorkeur en de speciaal voor uw geselecteerde onderstellen worden getoond: Basic & Pure tafelonderstellen, Industrieel & Vintage tafelonderstellen, Lifestyle & Landelijke tafelonderstellen, Modern & Design tafelonderstellen of Stijlvol & Klassieke tafelonderstellen.

Tafelonderstel op maat gemaakt

De tafelonderstellen worden door ons zelf ontworpen én in eigen beheer geproduceerd. In het voortraject bepaald u de vorm, maatvoering als ook de afwerking van het onderstel. Bij stalen onderstellen kunt u tevens de kleur coating zelf bepalen. Ditzelfde geld voor de smeedijzeren en gietijzeren onderstellen. Houten onderstellen kunt u naar aanleiding van ons advies zelf op kleur brengen.

Online tafelonderstel kopen

U kunt de tafelonderstellen op deze site, maar ook in onze showroom bekijken. Hier staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en kunnen wij u nog van extra informatie voorzien. Hier kunt u zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kunt u uw droomtafel zelf creëren. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.