Darwin tuintafel inklapbaar

De inklapbare Darwin tafel is de grote broer van de Lindau. Gecombineerd met de Bellini klapstoelen en klapbank vormt deze tafel een klassiek en tijdloos geheel.

14335-18083

0 - 2 weken

Normale prijs: 399.-

Special Price 339.-

OF

Specificaties

Beschikbaarheid 0 - 2 weken
Artikelnummer 14335-18083
Merk 4 Seasons Outdoor
EAN code 8717729814826
Gewicht 19 kg
De inklapbare Darwin tafel is de grote broer van de Lindau. Gecombineerd met de Bellini klapstoelen en klapbank vormt deze tafel een klassiek en tijdloos geheel.
Wat is Aluminium?

Aluminium is populair als basismateriaal voor tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen hebben een stijlvolle uitstraling, zijn licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het meer kneedbaar en elastischer dan bijvoorbeeld staal. Dit vergemakkelijkt het productieproces, met lagere productiekosten als gevolg. Met name onze collectie stoelen bestaat uit aluminium onderdelen.

Lees meer over Aluminium

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.