Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Truro

De elementen uit de Truro collectie van Jati en Kebon zijn een unieke verschijning onder de loungemeubelen. De combinatie van echt Teak hout en antraciet gecoat aluminium geeft het platform een prachtige uitstraling. Aan het uiteinde steekt het teak hout iets over van de poten waardoor je een handige sidetable hebt. Vervolgens kunnen er rug- en armleuning aan het platform worden toegevoegd om een bank te creëren. Om voor optimaal comfort te zorgen kunnen dikke weerbestendige kussens in verschillende kleuren worden bijbesteld. Met de Truro kan je dus de loungeset samenstellen die perfect bij jou past.
Truro
Subcategorie
  1. (2)
  2. (1)
  3. (22)
  4. (2)
Familie
  1. (20)
  2. (6)
Materiaal
  1. (16)
  2. (10)
  3. (6)
Kleur
Prijs
0.- 2.759.- 0.- t/m 2.759.-

23 artikelen

23 artikelen

23 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Truro loungemeubelen van Jati & Kebon

De mix van A-kwaliteit teak en aluminium straalt klasse, suprieur comfort en luxe uit

Truro loungeset

De elementen uit de Truro collectie van Jati en Kebon zijn een unieke verschijning onder de loungemeubelen. De combinatie van echt Teak hout en antraciet gecoat aluminium geeft het platform een prachtige uitstraling. Dankzij de modulaire elementen kan je jouw loungeset helemaal zelf samenstellen. Hierdoor is er altijd een loungeset die perfect bij jou past.

Materiaal Truro loungeset

Het aluminium frame van de Truro loungeproducten hebben een antraciet coating voor optimale weerbestendigheid. Om het aluminium frame is een platform van echt teakhout. Dit teakhout geeft de loungeset een warme tint. De kussenhoezen worden gemaakt van Sunbrella of Exteria stoffen. Hoogwaardige stoffen die bestand zijn tegen UV-stralen en bovendien makkelijk schoon te maken zijn. Voor de vulling worden hoogwaardige schuimen met meerder dichtheidslagen gebruikt. Dit zorgt voor comfort, zijn waterafstotend, schimmelwerend, extra zacht en kunnen het gehele jaar buiten blijven.

Combineer Truro lounge producten

De Truro producten zijn modulair. Door de elementen 2-zits en 3-zits te combineren kan je veel opstellingen creëren. De rug-elementen (ook backs genoemd) kunnen eenvoudig uit de module gehaald en verplaatst worden. Zodoende maak je eenvoudig een hoekmodule, losstaande sofa of een chaise lounge. Eenzelfe 1-zits element zonder backs kan zelfs als platform in de hoek of een coffee table fungeren. Deze backs zijn in volledig aluminium of met een rope bespanning verkrijgbaar.

Tuinmeubelen van Jati & Kebon

Het Belgisch tuinmeubel merk Jati & Kebon staat voor kwaliteit, zonder compromissen. Maar voor een betaalbare prijs. De gehele productie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met eigen productiefaciliteiten in China en Indonesië.

Online bestellen Truro loungeset

De Truro loungeset bestel je eenvoudig online. Maar uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bij ons ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteit verhouding omdat we goede contacten hebben met onze leveranciers. In de voorinkoop kopen we zo veel mogelijk in, waarbij we zo snel mogelijk uit onze eigen voorraad leveren. Op het moment dat je de Truro loungeset producten hebt besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling via de mail.

Levering Truro lounge producten

Wij controleren de bestelling en verzenden een orderbevestiging waarin een indicatie van de afhaal- of levertijd vermeld staat. Levering en eventuele montage doen we in eigen beheer, direct en snel.